[]

Pasaport Kaydı

bir ilçede yeğenimi pasaport kaydı için turkcell'e yolladım. sim kartınızın olması lazım sms gelecek deyip olmaz demişler ve tek yapan turkcell orada. böyle birşey yok diye biliyorum. yaptıranlara da sordum onlar da bilmiyor. kıçından uydurmuş yani. şimdi kargoyla istesem falan biçok iş. nedir bunun doğrusu nasıl bir karşı atak geliştireyim?




 
kıçından uydurma yok, öyle bir durum var. ben pasaportuma telefonumu kayıt için gittim, telefonunuza gelecek şifreyi bana söyleyin demişti adam. Yani hattın sizin olduğunuzu doğrulama durumu sanırım bu.


  • bonjurkes  (30.03.11 22:55:32) 
var oyle bi şey ama herhangi bi turkcell hat olması yeterli. benim kendi telim yanımda değildi annemin telefonuna gondermişlerdi mesajı hallolmustu sorun cıkmadan.


  • rurouni  (30.03.11 23:13:02) 
işte herhangi bir simde olmuyor ki merete. illa microsim olacak. en iyisi kargoyla isteyip kendim halletmem olacak.


  • cause  (30.03.11 23:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.