amerikada bi okuldan kabul aldım. 10 senelik de b1-b2 vizem var. Şimdi I-20 geldi ve ben burdan başvurarak f1 vizesi aldım. bu F1 vizesiyle istediğim zaman giriş yapabilir miyim? yoksa sadece bi ay öncesinde falan mı giriş yapabilirim?Bir de B1-b2 ile giriş yaptım diyelim onu sonradan amerika'da f1
amerikada bi okuldan kabul aldım. 10 senelik de b1-b2 vizem var. Şimdi I-20 geldi ve ben burdan başvurarak f1 vizesi aldım. bu F1 vizesiyle istediğim zaman giriş yapabilir miyim? yoksa sadece bi ay öncesinde falan mı giriş yapabilirim?
Bir de B1-b2 ile giriş yaptım diyelim onu sonradan amerika'da f1 e çevirebilir miyim.
0
amerikada cevirmek falan yok. geri donmeyeceksen f1 ile gir. ayrica zaten kapida sana ne yapman gerektigini soylerler merak etme. olmadi turist vizesi ile sokarlar. ama cevirme diye birsey yok. sen 3-4 ay onceden girip bir daha donmeyecek misin?
0
f1'le giris yapmak icin i-20'nin imzalanmis olmasi gerekir. eger i-20 gecerli durumdaysan f1 ile girebilirsin. b1le girdikten sonra bir okuldan kabul alirsan ve o okuldan i20 alirsan olur tabi.
ama f1>b1 gibi dusun. i-20'in oldugu surece onla giris yapmisin muamelesi yapcaklar. hatta benim turist vizemi iptal etmislerdi f1 gelince.
0
norwegian wood
(
30.03.11)