[]

beyin fırtınası yapak mı gençler?

arkadaşlar, gecenin sorusu:
max. 2,5 tl'den alınıp, 5 liradan satılacak ve deli gibi sürüm yapabilecek (ayda 2-3 bin adet falan) ne tarz şeyler olabilir?

satış alanı: her yer. (pazar, işporta, festivaller, internet vs.)
sektör: her sektör (gıda, giyim, aksesuar, eğlence, ıvır, zıvır)

(ne iş olsa yaparım abi modundayım. yeter ki kendi işim olsun)

 
yeni çıkan bi cep telefonu için kılıf yap sat
nokia dan bilgi sızdır gelecek modellerin şekli neyse ona göre telefon çıkmadan kılıfını sür piyasaya

  • melodica  (30.03.11 02:57:55) 
öğrenciyken şu imitasyon çakma tablo poster neyse ondan satıyodum... aksam 6-8 arası 10 tane falan satıyodum ve 1.5tan alıp sanırım 5-6dan satıyoduk tam hatırlayamadım... picasso yu dali yi orjinal mi diyenlere evet orjinal diyerek sattıgımı bilirim hey gidi günler...


  • maxpainn  (30.03.11 03:03:18) 
-bilumum caliou ıvır zıvırı, tahtakale'ye düşen her ilginç şey.


  • detroitli kizil  (30.03.11 07:51:16) 
korsan kitap


  • contavolta  (30.03.11 11:17:26) 
Önce bir Kadıköy'ü gez piyasaya bak. Sonra da karşıya Eminönü'ye geç ve Tahtakale'yi dolaş. Orada olup Kadıköy'de olmayan (oyuncak, ilginç eşya vs..) kolay satabilinecek şeyleri toptan alıp Kadıköy'de satabilirsin. Malum iş gidiş-dönüş saatlerinde Kadıköy'den 2.5 milyon insan geçiyor(muş). İşporta yapacaksan sana tavsiyem rıhtımda vapur iskeleleri ve otobüs-minibüs duraklarının yakınlarında konuşlan ve zabıtalara dikkat et. Bence iyi bir şeyler bulursan kısa sürede paranı katlayabilirsin.


  • trawmatolog  (30.03.11 11:28:11) 
şişe su. 2.5 lira kar edemessin ama o kadar sürüme ulasir.


  • sage  (30.03.11 11:36:02) 
ayda 3000 için günde 100 adet satman gerekiyor, hakkaten çok gidecek bir ürün lazım sana.


  • roket adam  (30.03.11 14:16:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.