[]

amazon artık elektronik eşya gönderiyor mu ? + mouse sorusu

mouse alırken baktım , başka ülkelere de gönderiyoz felan dedi , ekledim falan bi sıkıntı çıkmadı ama yarıda çıkmak zorunda kaldım , artık gönderiyomu amazon ? ( tekrar denemeye üşendim ya )

+ logitech performance mx kullanan var mı ? tavsiye edermisiniz , son olarak wireless olarak lag sıkıntısı oluyo mu ? pili ne kadar gidiyo ? kendi pilimi mi var AA pil ile mi çalışıyo , çok oldu evet , sustum .





teşekkürler .

 
en son hayır idi. deniyorum.


  • ben smyrna  (29.03.11 20:52:52) 
değişiklik yok. halen göndermiyorlar. bu ürün mouse. bi de iphone4 denedim. adresinizi kontrol edin. belki usa adresi yazmışsınızdır yanlışıkla :)

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.
  • ben smyrna  (29.03.11 20:56:26) 
www.amazon.com şu ürünü denermisiniz eklemeyi , bende sıkıntı çıkarmadı denedim de , en son siparişi vercektim nerdeyse :P


  • busuta  (29.03.11 21:40:33) 
evet! ilginç şekilde o mouse'a izin veriyor. belki veritabanı hatasıdır. ancak sonuçta sonradan iptal durumu olabilir yine de onlar farketmeden hızla alın bence. ben başka bir mouse daha koydum (rastgele. ucuz bişey) onu kabul etmedi sizinkini etti. türkiyedeki fiyatı ne bunun? bana da bir mouse lazımdı :) (sorumda ciddiyim)


  • ben smyrna  (30.03.11 07:34:45) 
kargo fiyatı eklenince türkiyedekiyle aynı fiyata geliyo hocam ; 150 lira gibi bir fiyatı var türkiyede . hatta burda taksit yapabilirken ordan alırken bu imkanınız olmuyor ^ ^


  • busuta  (30.03.11 11:12:48) 
kargo ile almayın normal posta ile alın. 3 haftada geliyor. ohooo demeyin, ucuza almış olacaksınız. 1-2 hafta uyduruk bir mouse ile idare edin artık :)


  • ben smyrna  (31.03.11 08:04:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.