[]

alaska koko

yemiyeli yillar oluyo

hala satiliyor mu bu? bugun kuruyemiscilerde baktim dondurma seysi icinde frigolar var ama koko yok


niye yok

 
satılıyor, en azından gayrettepe civarındaki marketlere bakarsanız bulabilirsiniz


  • sirena  (29.03.11 17:48:50) 
kadıköyde boğadan söğütlüçeşmeye inen yolun en sonunda söğütlüçeşme camisi karşısında, bir ayakkabıcının yanındaki kuruyemişçide olduğunu biliyorum. zira ben de ordan alıyorum :) ayrıca rıhtımdaki kuruyemişçilerde de gördüm bu kış sık sık.


  • kedili madam  (29.03.11 17:54:15) 
çemberlitaş'ta movieplex sinemasının oradaki kuruyemişçide de satılıyor. aslında birçok kuruyemişçide satılıyor, siz satılmayanlarına denk gelmişsiniz:)


  • baldur  (29.03.11 18:05:17) 
ekstra bir ilgi vereyim. yazın koko satılmıyor. ben hastasıyım bir kere girip yazın sordum kuruyemişçiye neden yok diye kendisi yazın satılmaz o kışın olur demişti. şimdi bol bol tüketin... :D


  • let the good times roll  (29.03.11 20:06:10) 
Beşiktaş'ta;

1)Köyiçinde Finansbank'ın karşısındaki bakkalda,
2)Taksim dolmuşlarının ilerisindeki otobüs durağının arkasındaki bakkalda var.
  • çokyaşa  (29.03.11 20:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.