(6)
Burun Tıkanıklığı Yardım
soğuk algınlığı baş gösterdi, zaten kemik eğriliği yüzünden normalde de pek sağlıklı nefes alamıyordum ama şuan tamamen kapanmış durumda. otrivin pediadrik kullanıyorum ama artık o da tesir etmiyor, onu sıktıktna 1 saat sonra yeniden tıkanıyor.napayım burnuma kompresör falan mı sokayım biri bir el a
soğuk algınlığı baş gösterdi, zaten kemik eğriliği yüzünden normalde de pek sağlıklı nefes alamıyordum ama şuan tamamen kapanmış durumda. otrivin pediadrik kullanıyorum ama artık o da tesir etmiyor, onu sıktıktna 1 saat sonra yeniden tıkanıyor.
napayım burnuma kompresör falan mı sokayım biri bir el atsın nolursunuz.
0
ne zaman burnum tıkansa otrivine mentollü ya da normal hep işe yaramıştır.
0
çocuk değilseniz otrivine'nin yetişkinler için olanını kullanın. ayrıca kullanılmış olanı 2-3 ay sonra bozuluyor. yenisini alırsanız 100% iş görür. ayrıca nurofen gibi pseudo-efedrin içeren ilaçlar da tıkanıklığı önler. gece yatarken bir tane alın derim
0
biberiye yağını merak ettim baya.
otrivin pediadrik sıkma amacım da, diğer otrivinler bağımlılık yapıyormuş doktor söyledi. yani uzun süre o otrivinleri kullanınca, onu kullanmadığın sürece burnun tıkalı kalıyormuş falan.
0
septum deviasyonu ameliyatı olmadan önce hatta olduktan sonrada breathe right in oldukça faydasını görmüştüm.
0
tuzlu su derken, iyotlu deniz tuzu olucak. nette kargo ile al. 8 10 bişey. yakacak dereceye kadar suya karıştır hergün çek. sinüzite bile iyi geliyor. ben sigara içen adamım, kokuları daha iyi alabilmek için günlük bu bakımı yaparım. bebek burnu gibi oluyor, sıfır.
0
nezareten taharet
(
28.03.11)