[]

yüzdeki sivilce izleri için

ne yapmalı?
ki kendileri yaklaşık 2 yıldır benimleler:( çok derin, öyle ilyas salmanımsı filan değiller tamam ama özellikle güneşli havada can sıkıyorlar. doktora gidip peeling yaptırmak aklımda sonun da sonundaki çare. böyle krem mrem bir şeylerle kurtulmuş arkadaşlar varsa önerilerine açığım.
ps: bir de neostrata diye bir marka önerdiler, ekşiye sormadan almam dedim.


 
derecesini bilmiyorum ama peelingle biraz zor. 2 seçenek var, i2pl tarzı yoğunlaştırılmış ışık tedavisi, daha derinse fraksiyonel lazer, daha da derinse ablative lazer


  • efx  (28.03.11 20:28:27) 
ben şuan diacneal kullanıyorum.Fiyatı 45 tl civarı.Kaliteli bir ürün tavsiye ederim.


  • reznov  (28.03.11 22:35:05) 
vichy'nin gece kremini önermişti doktorum bana. yaşın kaç olursa olsun kullanabilirmişsin bi sorun olmuyomuş ki ben de 16 yaşında kullandım. ama en etkili çözüm bir doktor gözetiminde kimyasal peeling yaptırmak; sivilce izleri çok derin değilse 5-6 seans yeterli oluyo.


  • a little dream of me  (28.03.11 23:46:32) 
sivex diye bi jel var onu deneyin derim.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (29.03.11 01:59:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.