[]

Nasıl çıkarım bu işin içinden?

Arkadaşlar durum ciddiye gidiyor. Azcık zamanınız varsa rica ediyorum yardım edin.
Üniversite son sınıftayım kagıt üzerinde ama 2.sınıf depresyona girip okulu bırakma eşiğine geldim, devam edemedim. Yazın toparlandım ve tekrar başladım fakat tökezleye tökezleye devam ettim hep. 8-9 ders almak durumunda kaldım ve her seferinde 1-2 tanesi kesin kaldı. Su an o dönemden gelen 1 dönem artık var. Uzattım normal olarak. Şimdi mesele şu; 2.sınıfta almam gereken temel bir ders vardı. Ben bu dersi alamadım o zaman sonraki senede kalan dersleri aldıgımdan yine alamadım. Ve bu dönem o dersin üzerinden gidilen bir tasarım dersi var. Ben gram anlamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum. Bunun gibi bir dersim daha var. Su an dal secimleri lanetinden dolayı sınırlı açılan derslerden ne geldiyse aldım, mecburdum. Ama su an kanaat getirdim ve ben bu işin altındaan kalkamayacagım ne yapsam yapayım beceremiyorum. Stajı bu yaz yapıcaktım hem de yurtdışında sağlam bir yerde, torpilsiz falan. Cok mutlu mesuttum ama gel gör ki yaz okuluna gitmezsem okulum seneye haziran da bitecek. Ailem bir an önce bitir modunda. Ben de öyle ama bu sartlarda ne yapacagıma karar veremedim. Bir sürü dersim var, onları güzel geçmem lazım bu lanet dersler yüzünden yüzlerine bakamadım bile. Sizce nasıl bir yol haritası çizmeliyim arkadaşlar?

edit:2.sınıftaki o ruh halime dönmekten cok korkuyorum. Kendimi tanıyamıyordum günün 3te2sinde uyuyordum rezaletti :(

 
elindeki yurt dışı fırsatını değerlendir. sittir et uzasın okul.


  • ronaldo17  (28.03.11 18:02:42) 
üzülme sadece sen yaşamıyosun, çok benzerini yaşayan bir arkadaşım vardı. o da erasmus'a gitmedi uzıycak iyice diye ama eğer okul sonrası için bi planın yoksa git staj yap derim, eğer büyük problem olmıycaksa. ama yok olur diyosan yaz okuluna git, büyük bi şey de kaybetmezsin aslında.


  • panina manina  (28.03.11 18:29:18) 
hangi bölüm.


  • serafettinn  (28.03.11 22:26:52) 
"ulan yapanlar benden daha mı iyi sanki" deyip,bir hırsla,gazla o yapamıyorum dediğin ders dahil hepsini verebilirsin.kafaya takıp hırs yapman lazım bunun için." ben bu işi yaparım arkadaş" demen lazım.

yok diyemiyorsan,yurtdışı fırsatını kullan,okul bir şekilde nasıl olsa biter.ve gerçekten bitirene iş yok.en azından yurtdışı senin için yeni başlangıçların kapısı olabilir,ailene bunu anlatarak onları ikna edebilirsin belki...
  • tekilabambam  (29.03.11 00:19:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.