Seçmen kaydım Adana'da, 12 Haziran'da sınavlarımdan dolayı İStanbul'da olmam gerekiyor. İstanbul'da oy kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler
Seçmen kaydım Adana'da, 12 Haziran'da sınavlarımdan dolayı İStanbul'da olmam gerekiyor. İstanbul'da oy kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler
0
isyanim var ulaan (
28.03.11)
İkemetgahini istanbula aldirman lazim ama bu seneki secmen kagitlari aciklandigindan sonraki yillarda yapilacak secimlerde istanbulda kullanabilirsin.
0
ya ben şöyle bir şey okudum ama ne kadar doğru onu bilmiyorum:
Üniversite öğrencileri 12/06/2011 tarihindeki şeçimlerde oy kullanabilmeleri için bulunduğu üniversiteden üniversitede öğrenci olduğuna dair belgeyi alarak üniversitenin bulunduğu ilçede NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE giderek kayıtlarını yaptırırlarsa oylarını kullanabileceklerdir. 31/03/11 tarihine kadar bu işlemi yapmaları gerekmektedir.
0