[]

Ankara - Yer Tarifi

Hafta sonu üç sınavım var. Normalde yerleri öğrenip, yürüye yürüye giderdim de, bu sefer google maps bile yardım edemiyor bana maalesef. Her neyse:
1) Ahmet Haşim İlk. Öğ. Okulu. Dikmen'de imiş. Hürriyet Caddesi'nde.
2) Çankaya IMKB Otel. Turizm Mes. Lisesi. Çetin Emeç Bulvarı. 1920 SK. Öve
3) Abidinpaşa Lisesi.
Bu okulların önünden (ya da en azından yakınlarından) otobüs geçiyor mu Kızılay'dan? Çok şahane olurdu ufak bir yardım.

 
sırasıyla ifade edeyim. kızılay'dan geldiğinizi varsayarsak 1! dikmen caddesinde inmeniz lazım. dolayısıyla keklik pınarı veya ilker dolmuşlarına binin veyahut dikmen ve ilker otobüsleride geçer. dikmen caddesinde şöföre sorunuz yine de fakat cadde üzerinde halk bankası önünde ineceğinizi söyleyin indiğiniz yerde aşağı doğru indiğinizde hürriyet caddesindesiniz. okulda 100 metre ya sağda ya solda kalır. 2! buradan çetin emeç bulvarı için hürriyet caddesinden aşağı doğru ininiz yada soldan sokullu mehmet paşa caddesine çıkın oradan dolmuşa binin ama paranıza değecek birşey değil. çetin emeç'e geldiğinizde solunuzda kalıyor okul. ya karşıdan dolmuşa bininiz yada yürüyünüz. solda Kirami Refia Lisesi olsa gerek. toyota plazada war ayrıca okulda o sırada ÖSYM binasına gelmeden. 3! kızılaya ininiz tekrar.bulunduğunuz yerden öveçler 2.cadde dolmuşlar geçiyor diye hatırlıyorum. geçmiyorsa bile toyota plazaya gelin oradan hemen hemen hepsi geçer. kızılaydan ister otobüsle ziya gökalp caddesinde kolej istikametine doğru halkbankası önünde duraklar var. veyahut yüksel caddesinin sonlarına doğru taksi dolmuş yapabilirsiniz. dolmuş hattı nereden geçiyorsa taksi dolmuş oradan geçebilir. son dediğiniz okulu bilemedim maalesef. abidinpaşa otobüsleri pek dolayısıyla sıhhiye ve ulustanda geçer.

kolay gelsin. dipnot: sabah dikmenden erken ayrılmaksa niyetiniz trafik sorunu yaşayabilirsiniz.
  • yirttin gotumu sahin agam  (27.03.11 19:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.