[]

Windows 7 Ultimate orjinalleştirememe sorunu

şimdiye kadar temiz temiz 7 Loader ımı kullanarak orjinal hale getirir update de yapardım. Bugün bi zımbırtıdan dolayı artık açıldığında xp deki gibi sahtecilik damgası sorunuyla karşılaşmaktayım.

win7 loader uninstall edip restart sonrası tekrar kurup sonra bi restart daha çaktım sorun düzelmedi?

Var mı yaşayan halleden? fikri olan vs

 
service pack yüklemiş olabilir misin?


  • saiko  (26.03.11 19:40:39) 
sp1 yükleyeli baya oldu ya


  • mcsoftwareng  (26.03.11 19:41:09) 
Uzaktan kesin bir şey söylemek zor fakat Microsoft'un Win7 için çıkardığı bir güncelleme işletim sisteminin orijinal olmadığını anlıyor. SP1 yüklediğine göre bu güncelleştirmeyi de yüklemiş sayılıyorsun. Dediğim gibi kesin değil ama büyük ihtimalle o malum güncelleştirme yüzünden bu sorunla karşılaştın. Bu güncellemenin çözümünü araştırmanı önerebilirim.


  • rosebud  (26.03.11 19:49:26) 
sp1 de olduğunu biliyorum da aradan süre geçmesi tam bilemedim ama sp1 de orjinal olayını halledemediler sanırsam


  • saiko  (26.03.11 19:50:49) 
şunu deniyorum sonucunu bildiririm

geekmontage.com
  • mcsoftwareng  (26.03.11 19:54:20) 
7 loader çözdü yine olayı, uninstall-restart-install-restart yoluyla

Bir iki ekstra bilgi var o linkte, o zımbırtının çalışmasını engelleyebiliyorsunuz.

bilginize duyuru halkı
  • mcsoftwareng  (26.03.11 20:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.