[]

golden virginia vs drum hakkında

şimdi, ben golden virginia'yı çok seviyorum, drum da iyidir, kalplere şifalıdır. velakin, bunları nereden toplu halde alabilirim?

bazen denk geliyor, kaçak satan bir kısım taocu, golden virginia için 8-9 ytl fiyat istiyor. oysa başka bir yerde 6-7 lira talep ediyorlar. zaten bunlar kaçak değil mi?

çok daha ucuza bulabilme imkanımız olmalı..
evet soru: nereden bulabilirim topluca almak istiyorum. özellikle golden virginia.. ama olmazsa drum da olur.

 
Aslında en güzeli sık sık yurt dışına çıkan birini bulmak. Duty free'de hem ucuz oluyor hem de orjinal. Kıbrıs'a gidip gelen birileri de olur. Eskiden havaalanında çalışanlar ( yer ekibi) kolayca alabiliyordu ama şimdiki durumu bilmiyorum.


  • pyro clustic flow  (07.03.08 17:23:26) 
pyronun dedigi gibi havaalanında bir tanıdık bu isi cok guzel cozer,yer ekibi de hala kolayca girip alabilir istedigini,tabi cok gıcık bir gumrukcuye denk gelmedikten sonra,ozellikle british airways ucuslarında golden virginia cok ucuza satılır aklınızda olsun.


  • im2shy  (07.03.08 18:48:24) 
şöyle ki, beyazıt'ta buldum, tonlarca var ;)


  • gozupek  (08.03.08 14:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.