[]

dizüstü gidici mi?

böyle bazen ekran gidiyor ama gitmek dediğim milisaniyelik bir olay. göz açıp kapamaktan bile hızlı oluyor. hatta bir kaç kere gözümü kırptığımdan oluyor sandım ama değil. ileride iş açar mı?




 
açabilirde açmayabilirde. tam nedeni belli olmadığından net bir şey söyleyemem. misal arkadaşımın ekran sürekli gidip geliyor oynattıkça ama bir sıkıntı yok hala. ama benim ekran bi gitti bi daha gelmedi.


  • maresal jedi  (25.03.11 22:34:47) 
benim ubuntu'da driver sorunlarından oluyordu bu dediğiniz. refresh rate ile ilgili bir şeylerdi sanırım.
diyeceğim o ki bi driverları yenileyin.

  • natnan  (25.03.11 22:40:37) 
ya basit olacak da; benim eski laptopta kapağı kapatınca ekranın da kapanmasını sağlayan bi çıkıntı vardı, öyle bir şey varsa ona çarpıyor olmayasınız? ben elimle ritim tutarken farketmeden çarpıyordum ve bozulduğunu falan sanmıştım çünkü bi ara:)


  • dr cucu  (26.03.11 00:38:23) 
@dr cucu
dediğin şeyi anladım ama benim dizüstünde yok ondan...

  • late viper  (26.03.11 11:08:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.