[]

İstanbul'da gezilip güzel güzel fotoğraf çekilecek yerler

Dolmabahçe sarayı, topkapı sarayı ve aysofya gibi seçenekleri hariç tutarsak şu aralar istanbulda elinde fotoğraf makinesi olan bir şahsın tek başına gidip doyasıya fotoğraf çekeceği, gezeceği, güzel vakit geçireceği alternatifler arasında nereleri olabilir? Tarihi veya doğal güzelliği olan bir yerde olabilir bu ihtiyaca uygun olarak sözlük ve duyuru yazarları acaba nereleri tavsiye ederler ? Var mı şöyle git hayatta pişman olmazsın denilebilecek yerler ? Misal birde pazar günü hava açık ve güzel olursa bu alternatifler nasıl çeşitlenebilir ?




 
Ahırkapı, Samatya civarındaki sokaklarda kaybolmak.


  • pyro clustic flow  (24.03.11 10:29:06) 
Prens Adaları (Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada)


  • pposeidon_1  (24.03.11 10:30:11 ~ 10:32:18) 
tarih ve doğa konsepti isteğiniz üzerine yazıyorum:

garipçe, anadolu kavağı, rumeli kavağı, anadolu feneri, poyrazköy, bahçeköy'deki tarihi bentler (belgrad ormanı), kanlıca civarı...
  • deckard  (24.03.11 10:31:41) 
prens adalarına gitmem çok zor bulunduğum yer itibariyle abartmadan söylüyorum sadece yol 3.5 saat sürüyor yani basit bir hesapla gidiş dönüş 7 saat bütün günüm yollarda geçiyor.


  • joehigashi  (24.03.11 10:32:05 ~ 10:34:09) 
Nerdesinki? (meraktan soruyorum)


  • pposeidon_1  (24.03.11 10:33:23) 
---bu bir reklamdır---

ekşifotoğraf a üye olabilirsin güzel yerlere gidiyoruz bizce :)

groups.google.com

---bu bir reklamdır---
  • zenc  (24.03.11 10:34:39) 
@pposeidon_1

allahın cezası çatalca isimli semtte oturuyorum. Beşiktaş vapur iskelesine gitmem minimum 2 saat birde vapurla adalar azami 1.5 saat dersek varın siz düşünün. Araba olmadığı için berbat halk otobüslerinde çektiğim eziyeti saymıyorum bile.
  • joehigashi  (24.03.11 10:36:35 ~ 10:40:02) 
Oha lan uzakmış harbiden. Boğaz civarında takılabilirsin hatta boğaz turuna katılıp kıyıdaki güzel yerleri/yapıları fotoğraflayabilirsin.


  • pposeidon_1  (24.03.11 10:46:07) 
madem çatalca, gitmişsindir gerçi büyükçekmeceye git köprüyü falan çek gölü çek. tarlaların arasına gir oradan birşeyler çek.


  • mr fusion  (24.03.11 19:26:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.