[]

Hoparlörden Gelen Esrarengiz Sesler

Uzun bir süredir, bilgisayara bağlı hoparlörümden çeşit çeşit müzik ve haber bülteni sesleri duyuyorum. Genelde de yabancı dilde: kürtçe, arapça vs.

Sesler bazen alçalıyor, bazen yükseliyor. Aslında çok rahatsız edici bir durum.

Bilgisayar kapalıyken de devam ediyor yayın:)

Bunu nasıl engellerim?

 
manyetık korumalı alman gerekirdi.


  • bryan fury  (22.03.11 16:00:20) 
valaa 5 senelik hoparlör. logitech, iyi bişey sanıyodum. bu sene çıkmaya başladı sesler zaten.


  • dogumdansancili  (22.03.11 16:03:38) 
ziyaretçilerin var panpa.iletişim kurmaya çalışıyorlar.


  • p a t r i o t  (22.03.11 16:04:21) 
harbiden korkuyorum yalnız. dinleyen falan mı var beni? the conversation adlı film geliyor aklıma mütemadiyen.


  • dogumdansancili  (22.03.11 16:15:59) 
parazit yapıyor. olur böyle şeyler. studio live'ın karşı binasında prova stüdyomuz vardı. kendi ses sistemimiden konserleri dinleyebiliyorduk. böyle parazitler oluyor. hoparlörü kapat kullanmadığında.


  • zlatan1937  (22.03.11 16:21:39) 
icine cin girmis olabilir. bana da olmustu hocaya gittim okudu ufledi duzeldi


  • t joe  (22.03.11 18:44:42) 
bu esrarengiz sesler sana çok önemli bi msj ver,yor olabilir hocam.şifreli falan konuşuyolardır belki :) ama korkma zararsız sesler onlar


  • demirr  (22.03.11 19:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.