Giriş
(2)

Root sonrası yaşam (HTC Desire)

citroc
Selamlar Android severler,Android Market Türkiye'ye gelmeden önce telefonumu root'ladığım için hala bir marketim yok. Alternatif marketlerle yaşamımı çok güzel sürdürmeme rağmen artık Android Market de istiyorum telefonumda. Ancak bir türlü doğru düzgün çalıştıramadım, sürekli göçüyor, durduramıyoru
Selamlar Android severler,

Android Market Türkiye'ye gelmeden önce telefonumu root'ladığım için hala bir marketim yok. Alternatif marketlerle yaşamımı çok güzel sürdürmeme rağmen artık Android Market de istiyorum telefonumda. Ancak bir türlü doğru düzgün çalıştıramadım, sürekli göçüyor, durduramıyorum. Bir sürü farklı apk denedim, farklı yollarda ve farklı ROM'larda bile denememe rağmen hep aynı malesef. En sonunda Desire stock ROM'da karar kıldım ve mümkünse marketimi istiyorum :)

Önümde iki seçenek var gibi:
1) Elinde Türkiye update'i sonrasında market apk'sını bulup tekrardan denemek (işe yarayacağını bile sanmıyorum ya)
2) Telefonu unroot etmek (ki bunun için Vodafone TR RUU'suna ihtiyacım var sanırım)

Her türlü çözüm ve önerilerinizi bekliyorum, sağolun varolun.
0
citroc
(22.03.11)
böyle bir işlem için 50 tl vermeye gerek yok, aceleniz yoksa yakında desire'a resmi 2.3 sürümü (gingerbread) geliyormuş yakında. custom'lar da var tabii düşünürseniz:
www.murekkep.org
0
lykos
(22.03.11)
xda'dan düzgün bi rom indirip kur, zaten hepsinde android market var, ayrıca apk'lerle niye uğraşıyorsun ki?
0
portnoi
(22.03.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.