[]

masaüst simgelerinin boyutları??

tinypic.com

ilişikteki resimde görüldüğü gibi , sarı renkle çenttirdiğim kısımdaki simgeler 10 numara 5 kuruş simgeler. bayılıyorum onlara. ama mavi renkle çenttirdiğim alandaki simgeler tam bir allahın belası , tam bir sevimsizlik abidesi.

ben masaüstümdeki bütün simgelerin sarı alandaki gibi olmasını istiyorum. takıntı yaptım bu konuyu. var mıdır bunun bir çaresi.

not: sims 3'ü kız arkadaşım oynuyor yalanı atıyorum hep ama ben de oynuyorum arada.

not2: duyurunun kendi foto şeysine iliştiremedim bi türlü , ben de dışarıdan upload ettim fotoyu.

 
control+mosue tekerlegi.


  • bryan fury  (21.03.11 23:18:01) 
@brian fury , onu yapmam sadece simgelerin boyutlarını değiştiriyor. benim asıl sorduğum o değil. iki klasmana ayırdım simgeleri fotografta. ikisi de birbirinden değişik türde. bazıları kare içinde ufak bir simge iken , diğerleri başlı başına bir simge. tam net anlatamadım ama işte fotoya bakılınca anlaşılıyor diye umuyorum. ben hepsi sarı ile boyadığım kısımdaki simgeler gibi olsun istiyorum


  • harrage  (21.03.11 23:21:27 ~ 23:27:53) 
bi yerden pixel seysı ayarlanıyordu win7 de de unuttum sımdı. gorev cubugundan properties e baksana bi.


  • bryan fury  (21.03.11 23:32:42) 
yahu ben tek gözlüyüm. (biri görmüyor yni) yine de bende simgeler o kadar büyük değil. hatta zaten masaüstünü boş sevenlerdenim. ama o kadar büyük simgeleri nasıl kullanıyorsun? ekranı allak bullak ediyor. bi de wallpaper! peh :)


  • ben smyrna  (21.03.11 23:39:11) 
1.si aga manyakmısın öyle koca koca masaüstünde yer kalmamış
2.si bazı simgelerin boyutları belli sınırlar içinde göre kodlanmışsa belli sınıra kadar büyürler normade notebooklarda (multitouch) touch padde iki parmakla oynatarak yaparsın yada ctrl+scroll eger olmuyorsa zor. tabi birde su yöntem var o alırsın o logoları internetten indirirsin sonra simge boyutlarına indirirsin sonra simgeyi onu haşine getirirsin.

  • exodia  (21.03.11 23:45:48) 
@ben smyrna; valla takıntı meselesi sanırım biraz:) dosyalarım falanda hep en büyük halindedir. küçük olunca içim sıkılıyor , midem ekşiyor:)


  • harrage  (21.03.11 23:47:06) 
cevap yazanlara teşekkürler:) eğer aynı dertten muzdarip olan varsa(ki zannetmem) bir site buldum , orda epey bi icon var. denedim bill gates servetini yüzde100 bana bağışladı.

www.iconarchive.com
  • harrage  (22.03.11 00:03:24 ~ 00:03:45) 
simgesini değiştireceğin dosyanın ismini googla yazıp yanında icon diye ekleyip aratırsan, hatta soldan simge seç e tıklarsan daha iyi olur. ordan beğendiklerini seç, o boyuta geleni bulana kadar denersin.


  • sertayg@yahool.com  (22.03.11 11:12:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.