[]

adsl hızı

aşağıdaki duyurulardan birinde gördüm yada görmek istedim.
şöyle bir şey: tivibu abonesi olursan port filan değişip internet altyapısını değiştiriyorlarmış.
lan ben internet açtırdım 8mbit'e kadardan 1.6mbit düştü payıma. köpürüyorum. yukarıdaki bilgi doğru mu peki?


 
az önce benimde 0.850 lere düştü mbt gece ki new yor-bos maçını izliyemicem diye korktum aam şimdi yine 5lere geldi yine bi kontrol et istersen adsl hızını


  • brazzers01  (21.03.11 22:44:20) 
istedikten sonra mumkundur.

ayrica bu 8mbit e kadarda etrafinizdaki diger kisiler sorun yasamiyor sadece siz sorun yasiyorsaniz tekrar tekrar arayip baslarina eksir ve hatta ttnet'ten baglantinizi keseceginiz tehdidini sunarsaniz sizi 8 mbite isinlarlar. denenmis ve %100 calistigi gorulmustur
  • entrapmen  (21.03.11 23:33:40) 
2 yıl taahhüt verdik yav:S peki arasak desek çok yavaş diye yapabilecekleri bir şey var mı gerçekten? baya uğraşıcam ona göre?


  • sarper361  (22.03.11 00:28:14) 
normalde var tabii ki. dedigim gibi komsulariniza falan sorun. onlarda durum neymis. cok dag basi bir yerde degilseniz veya santrale uzakliginiz cok yoksa normalde 8mbiti alabilmeniz gerekir. en kotusunde bile 1.6 dan yuksek olmali (dag baslari haric).

inatla ariza kaydi birakmak istediginizi dile getirin. hic yoktan baksinlar.
  • entrapmen  (22.03.11 02:21:01) 
komşularımda 6-7 mbit civarı bende 1.6 mbit diye salladım. normal sizin hızınız dedi. bina tesisatından kaynaklanıyor olabilir dedi bir de. bizim tesisat da sorunlu biraz alttan kendimiz kablo filan çektik. hakkaten bununla mı ilgili?


  • sarper361  (22.03.11 02:50:31) 
tesisat iyi yapilmadiysa gurultu degerleri yok yuksek olabilir bu sebeple daha ust hizlarda kesinti yasarsiniz. hatti elden gecirebiliyorsaniz gecirin. demem o ki etkisi var, evet.


  • entrapmen  (22.03.11 15:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.