[]

android vs ios

telefon almayı düşünüyorum. android işletim sistemi düşünmekteyim fakat ios mu daha iyi android mi bilmiyorum? android markete türkiye den giremiyoruz galiba, bu sorun teşkil eder mi? rom atmaktan falan bahsediyorlar android markete girmek için, o ne oluyor?

iphone alacak bütçem yok şu anda. max. 800 lira verebiliyorum. bu fiyata alınabilecek android telefon önerebilir misiniz?

eğer iphone alın diyorsanız bi süre daha bekliycem yeterli para bulmak için.

bir de her ikisini kullananlar artılarını eksilerini yazarsa sevinirim.

 
ikisini de kullanmadım ama alabilirsen htc desire al. verdiğin fiyatın biraz üzerindedir. ama o fiyata alabileceğin en iyi telefon samsung ace bence. istersen 400e benim telefonu da alabilirsin :D bit.ly


  • liquidcat  (21.03.11 15:58:03) 
tr den girilebiliyor artık, htc firm guncellemesını yayınladı. samsung vs digerleri de yakında yayınlarlar. rom atmak dedıgı firm ı degistiriyorsun.

galaxy ace var o fiyata, desire da bulaiblirsin sanırım.
  • bryan fury  (21.03.11 15:58:23) 
ben bir süre ipod touch kullnadım, iPhone tecrübem yok ama iOS deneyimim oldu. sonra android telefona geçiş yaptım. ve şu anda çok rahatlıkla android tavsiye ederim. gayet başarılı ve kişiselleştirilebilir bir işletim sistemi. android market her geçen gün gelişiyor. widgetlar acayip kullanışlı. bence android'i iOS'ten ayıran en önemli özelliklerden biri. mesela iOS'de tek tuşla WiFi, Data vs açıp kapatmak için, jailbreak yapmak gerekirken (ki her update'de jailbreak kaybediliyor), androidde marketten 30 saniyede indirebilecğiniz bir app ile bunu çok kolay bir şekilde hallediyorsunuz.

yani sonuç olarak steve jobs ağzıyla kuş tutsa şimdi hayatta iOS'e dönmem androidden sonra.
  • very pigmented melanosome  (21.03.11 16:46:03) 
kullanım olarak, ayfonu da bızıkladım fkaat android bana daha kullanılaiblir geldi. windoz biraz da lınuz kullanmıssan bi fark yok.


  • bryan fury  (21.03.11 20:58:21) 
uğraşacak vaktin varsa, seviyorsan bu işleri android al tabii, kurcala dur, rom yükle falan. ama şu da bir gerçek iphone 4'ün ekranı cidden çok çok iyi yani diğerlerine göre, biraz daha para biriktirmeye değer bence.


  • roket adam  (21.03.11 22:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.