[]

Yüksek lisans yapmış adamın askerlik tecili

Gençler,

2009 Mayıs'ında ünivesiteden mezun oldum ve 2011 Temmuz'unda bitmek üzere 2 yıllık tecili yaptırdım. Sonrasında da hemen İngiltere'ye master'a gittim. Duyduğuma göre master yapanların 1 sene daha tecil hakkı oluyormu. Bu doğru mudur? Yoksa ben tecil süresi içinde master yaptım diye sana nah tecil mi diyecekler? Bir aydınlatın beni.


 
yüksek lisans sonrası 1 sene hakkın var ayrı olarak diye biliyorum. bir kişiden daha dyu yine de.


  • imo  (21.03.11 13:25:20) 
35 yaşın altındakiler için yüksek lisanstan mezun olur veya kaydını sildirisen 1 sene tecil hakkı var.


  • orpheus  (21.03.11 13:37:41) 
Bildiğim kadarıyla yüksek lisansa girince zaten 2 senelik değil 3 senelik tecil yapılıyor. O ayrıca bir sene o diye biliyorum ben.
@orpheus kaydını silersen tecilin iptal ediliyor, 1 sene hakkin yok.

  • manfool  (21.03.11 13:55:00) 
benim bildiğim de yüksek lisanstan sonra 1 yıl tecil hakkı. zaten 3 yıllık yapılıyor diye bir şey duymadım hiç.


  • sanal uyku  (21.03.11 14:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.