[]

hepsiburada, garanti ....

hepsiburada.com'dan bir telefon aldım, bir ay sonra telefonun şarjı 24 saatten bile az gitmeye başladı. telefonu arıza var diye geri göndermeye karar verdim fakat garanti belgesi ve faturayı nereye koyduğumu bilmiyorum, haliyle elimde telefonla öylece kaldım.

şimdi sormak istediğim,

1-tekrar garanti belgesi isteyebilir miyim? isteyebilirsem kimden istemeliyim, telpa'dan mı hepsiburada.com'dan mı?

2- eğer tekrar garanti belgesi alamıyorsam, ben bu telefonu hepsiburada.com'a geri göndersem(tabi internetten arıza formu filan prosedürleri halletikten sonra) bunlar kutuya bakıp garanti belgesi var mı yok mu diye bakarlar mı? garanti belgesi yok diye kabul etmeyip geri gönderirler mi?

 
telefon samsung mu? telpaya götür öylecene teslim et alırlar imei numarası yeterli..

edit akbayram: kvk, genpa da öyle git götür ne saçmalamışım.. telpayı nereden çıkardın?
  • Her Yer Kara  (21.03.11 11:43:46 ~ 11:44:13) 
ben şimdiye kadar ne gönderdiysem faturası ve kutusuyla gönderdim gereken işlemi de yaptılar,

fatura kayıpsa eğer sipariş sayfasına girip yeni faturayı mail adresinize isteyebiliyorsunuz. 5 dakikada geliyor mail ve çıktı alıp onunla beraber gönderebiliyorsunuz.
  • kivanc1  (21.03.11 11:43:55) 
servislere telefonu gönderdiğinde zaten senden fatura ve garanti belgesi istemiyorlar. bu garanti kapsamı işlemleri telefonun imei no'sundan takip ediliyor. ve evet hepsiburada sana garanti belgen kayıp diye yeni belge vermek zorunda. telpa'ya kayıtlıysa telpa'nın sitesinden imei numaranı girerek telefonun garanti durumuna bakabilirsin eğer orada sorun yoksa sana kimse sorun çıkartamaz.


  • mevrin  (21.03.11 11:45:54) 
@Her Yer Kara
evet samsung,samsung var bir tane daha hatta aynı telefon, onunki telpa'ydı ordan çıkardım.

  • ocanal  (21.03.11 16:19:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.