[]

savaş uçağı satın almak !

ekonomi.haberturk.com

diyelim çok paramız var bastırıp alıcaz her önüne gelene satıyorlarmı bu aleti.


 
cihazlarını, yazılımlarını, silahlarını falan sökmüşlerdir bana kalırsa. cessnadan farkı kalmamıştır


  • ray simenov  (21.03.11 10:09:20) 
alkislarlayasiyorum.com

zamanında ebay'de tank satan bır turk vardı, savaş uçağı neden satılmasın?
  • mevrin  (21.03.11 10:13:38) 
mühimmatsız ve radar sistemi gibi askeri unsurlar sökülürse mümkün diye biliyorum.


  • ground  (21.03.11 10:21:15) 
motorlari olmaz o ucaklarin. gemiyle gelir, tirla muzene cektirirsin. rahmi koc'un deniz altisi gibi.


  • kezzy homeros  (21.03.11 10:51:24) 
marmaradakinin motoru olmayabilir. sadece dışarıdan görülen türbin pervaneleri çıkış noozelı gibi şeyleri estetik dursun diye sökmemişlerdir. diğer türlü onları da sökseler uçak kuşa döner.


  • orpheus  (21.03.11 13:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.