[]

"uydu internet"

uydu internet bağlantısı kurmak için nelere ihtiyacım var? (paradan başka)

kullanan varsa memnun mu değil mi söylesin lütfen ama!!?


 
adsl gelmeden once cafe de kullanıyorlardı bir ara.10mb bit falan diyolardı hızını o zamanlar ilgisiz/bilgisizdik hatırlamıyorum. ama sağlam bir şey alırsan kopma falan olmuyor bildigim kadarı ile.


  • rurouni  (05.03.08 19:35:48) 
uydu internet baglantisi dediginizin iki sekli var. teki download kismini uydu uzerinden yapip, upload kismini diger karasal internet baglantilari uzerinden yapmak.
ikinci secenekte ise tws diye bilinen iki yonlu uydu yani hem upload hemde download isini uydu uzerinden yapmak.bu secenek oldukca yuksek maliyetlidir.bulunulan yerde baska secenek yoksa tercih edilmesinde fayda var. Verimlilik konusu ise $aibelidir. uydu ileti$imi oldugu icin hava muhalefetlerinden, kullanilan uydunun ekonomik omrunu tamamliyor olmasinin yaklasmasindan oturu bir takim sorunlarla karsilasmaniz muhtemeldir. bulundugunuz ulkede bununla ilgili cokca servis saglayicisi olacaktir. Turkiye'de ise profesyonel manada bu isi yapan cokca yapan sirket mevcut. oldukca yuksek ping time alacaginizin garantisini vermek isterim. Bu arada baglanti konusunda ise size iki kullanim yontemi vereceklerdir havuzdan kullanim, cikilabilecek maximum ratio belli minimum allah ne verdiyse. birde dedicated olanlari vardir. onun bedeli yuksektir ama size sunacagi minimum deger bellidir.

ozetle konu cok cetrefilli. :)) ilgili bir sirket bulup konusmanizda fayda var.
  • cukutak  (05.03.08 21:30:19) 
şirkette karasal hattımız kesilince kullandığımız çift yönlü 256k uydu ya afedersiniz efenim kol gibi fatura geliyor. çok zorunlu kalmadıkça kullanılmamalı bence. bu işi yapan dexar var bi bak istersen oraya


  • delidir yakalayin  (06.03.08 07:18:34) 
kesinlikle ve kesinlikle teknik desteğe ihtiyacın var..


  • enola gay  (06.03.08 08:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.