[]

aref karşıtlığı

sebebi nedir? niye insanlar yarışmayı kazanamamasına seviniyorlar?




 
adı arif değil; ve de çok fazla fa$ist var.


  • ateistanbul  (21.03.11 00:58:53) 
kazanmamasına sevinenleri bilmem de ben sinir oldum amk. yeter nereye gitsek afef aref... hiç izlememe ragmen emin ol olanları senin kadar biliyorum. yeter amk gözümüze sokmayın su tv de gördüklerinizi.

cünkü sebep bu olabilir :)
  • insect  (21.03.11 01:11:50) 
ulan adının arif olmamasıyla ne alakası var. vallahi kafayı yedi millet faşist diye sayıklanıyo paso. o herifi finale kadar getiren tanesi 1.6 lira eden mesajlar türklerden gelmedi sanki ak.

adam gereğinden fazla cool, ortalama ekşi sözlük insanı'nı gıcık edecek her özelliğe sahip, e bir sürü kız da hasta, dolayısıyla kıl oluyor millet. diğer herif daha sempatik bir de.
  • roket adam  (21.03.11 01:21:23) 
yaptığı şey sihir değil ilüzyon ve ilüzyon dediğin sahne şovu olduğuna göre daha iyi bir şovmen olmak için çalışması gerekiyor. bu kadar kötü sahne şovuna o kadar iltifat alması beni uyuz ediyordu. aref'in seçilememesini milliyetçiliğe bağlayanlara da şaşırıyorum.


  • heritager  (21.03.11 01:22:18) 
adamın finale oylarla geldiğini sananlar da varmı$; babadan oğula roket yakıtı tüketiyorlar bunlar galiba.

(bkz: acun ılıcalı) ve saz arkada$ları.

özet: adı arif olsa hastalara daha sempatik gelirdi; kızlar daha az hasta olurdu, ruh hastaları da daha az gıcık olurdu.
  • ateistanbul  (21.03.11 02:06:04 ~ 02:07:27) 
insanlarımız medyadaki kişilerden kolay etkileniyor, kolay sahipleniyor ve kolay soğuyor.
şimdi bu adam için de "ya sahiden cadıysa" (psikolojik) korkusu yaşanıyor.
bu konuyu sosyologlar daha iyi açıklayabilirler.
(bkz avrupadaki cadı katliamları)
  • artisnot  (21.03.11 03:03:43) 
tip ve tavırlar itici geldi bana. ama asıl, şu diğer illüzyonist abi vardı elenen, o daha iyiydi bence. o yüzden "o kazanamadıysa bu hiç kazanmasın" gözüyle bakıyorum biraz. sanırım böyle düşünen bir kesim de yok değil.

ha kazanan elemanın ne yaptığını falan hiç bilmiyorum. taklit yapıyormuş galiba:)
  • jangara  (21.03.11 03:04:08) 
jangara guzel demis.

bi kere arkadasin bi "yetenegi" yok. ilüzyon yetenek isi olabilir ama bu el cabuklugu falan yapmiyor, yaptigi tum hileler goren goze aleniydi.

ikinci olarak yaptigi pozlar tarzlar illa bi mistiklik katma calismalari bana ezik geliyor, begenmiyorum arkadas. tonla para alicaktı isabet oldu, taklitci cocugun en azından "taklit" yetenegi vardi. kutlarım
  • sage  (21.03.11 09:40:17) 
yaptığı şey sihir değil, illüzyon da değil. bin yılın üçkağıtçı, dolandırıcı numaraları. el çabukluğuyla bul karayı al parayıı oynatıp sigarasına tombala çektirenlerin numaraları. ilginç tipi ve aksanı ile büyücüymüş gibi yapıyor, yılların numaralarını biraz allayıp pullayıp baştan yapıyor. millet de bunu yiyor. koca koca adamlar bile yiyor. elbette bir illüzyon var, bu adam büyücü değil ama elini cebine soka soka büyü yaptım diyor, danışıklı dövüşle kendi elemanlarınıyabancıymış gibi yaptırıyor. ben bu kadar basit şeyleri yapan adamın yaptıklarına dehşetle bakıp şaşıran adamlar ile birinci olmasını içime sindiremiyorum. hele oğuz engin isimli illüzyonist ilk beşe bile girememişken.


  • kibritsuyu  (21.03.11 09:50:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.