[]

yazar hesabı olup da hala internet kullanısı olarak girenler

amaç? ha özel bi konu olup diğer hesabından yazanları anlıyorum da yazar hesabını hiç kullanmayanlar var duyuruda. neden ki?




 
arada yapıyorum. sadece okumak için giriyorum. yazmayacaksam dön bebeğim yapıp sadece okuyorum yani.

edit: yanlış anlamışım. bir nedende şey olabilir. şimdi birisi sözlük nickini öğrenirse, duyurudaki tüm soru ve cevaplarından bi sürü anlam çıkartabilir. bunu bertaraf etmek için.
  • ykyt  (20.03.11 20:02:02 ~ 20:18:54) 
@ykyt yok sözlükten bahsetmiyorum. duyurudan bahsediyorum. yani adam yazar ama internet kullanıcısı hesabıyla duyuru açıyor veya cevaplıyor.
dediğim gibi özel konuları anlarım da devamlı kullananları merak ettim.

  • xenophobe  (20.03.11 20:03:56) 
önce duyuru hesabı açıp yazarlığı sonra kabul edilenler de var.


  • check minus  (20.03.11 20:14:38) 
@check minus
e olsun yazar hesabıyla kullanmak daha iyi değil mi yahu? ha eski cevaplarım da olsun diyenler varsa hesap birleştirme olayı da var zaten. bunu bilmediklerinden mi yani?

  • xenophobe  (20.03.11 20:18:03) 
bahsettiğin kesinlikle benim. direkt üzerime alındım başlığı görünce.
internet hesabı kullanıyorum nedenine gelince;
yeni yazar oldum, alışkanlık meselesi.
ve bir de itiraf, hesap birleştirme olduğunu şimdi senden öğrendim.
  • josephinebrunsvik  (20.03.11 20:25:46) 
ben de bahsettiklerindenim , bana göre her nick bir yere ait olmalı bu nick burada güzel sözlük nickim sözlükte , yani bu nickin buraya ait anıları var sözlük nickimin oraya ait anıları , karışsın arada kaybolsun istemem.


  • JD  (20.03.11 21:26:44) 
evet bilmediklerinden. nasıl oluyo?


  • check minus  (20.03.11 22:31:33) 
@check minus
fader'e mesaj atın hesap birleştirmek istiyorum diye.

  • xenophobe  (21.03.11 12:06:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.