[]

ingilizce bilen ve beni seven?

sevgili ahmet çakarlar,

açık konu$acağım: birikmi$ bir sürü ödevim var. bir kısmını yaptım. bunlardan birisi, belirli kurallar çerçevesinde synopsis yazmaktı. onu yazdım; lakin ingilizce olmalıydı. olmadı, olamadı. türkçe yazdım, i$in kolayına kaçtım. yarın da teslim edilmesi gerekiyor bunların, 2 tane daha var benzeri ve fazla zamanım yok. ben onları yaparken $unu bir çeviren çıksa da, 40 yıl kölesi olsam, isterse filmin çekimlerinde oynatsam (yetenek sizsiniz), 5 yiyeni yerinde göstersem.

Sahne 1

Francesco Totti, okulun bahçesine doğru ilerler ve çantasından bir top çıkarır. Çimenlerin üstünde topla ko$u yapar. Ko$usunu sonlandırdığında çevresindekileri umursamaz bir ifadeyle saçını ba$ını düzeltir. Ardından topu sektirmeye ba$lar. 1 dakikaya yakın süre boyunca topu akrobatik hareketlerle dizinin ve ba$ının üzerinde tutmayı ba$aran Totti’nin yanına bahçenin güvenlik görevlisi Gilardino gelir. Gilardino, Totti’nin topuna tekme atar ve top sahilden denize kaçar. Totti ağlamaklı bir ifadeyle bahçeyi terk eder, okula girer.

Sahne 2

Totti kantinden bir su ve bir çikolata alır. Tek diki$te suyu bitirir. Ardından kantinin tuvaletine yönelir. Kapıda ‘closed’ yazısını görür. Hı$ımla çantasından bir kağıt, bir de kalem çıkarır. ‘İt’s my shit’ yazdığı kağıdı ‘closed’ın altına ili$tirir. Çikolatasının kahverengi kısmından bir tutamı da notunun üzerine boca eder. Bu esnada okul içi güvenliğinden sorumlu Mutu onu görür. Bunun tela$esiyle kaçmaya ba$layan Totti, ko$arak okulu terk eder.

Sahne 3

Asansörün kapısı açılır; asansörden çıkan Mutu ve Gilardino, Totti’nin fakülte sekreteri Erkan Büker’in odasının önünde dilekçelerini yazarlar. Dilekçeyi tamamladıktan sonra, kapıyı çalıp içeri girmeyi denerler. Kapı kilitlidir. O anda birbirlerine bakarlar, ve sarkastik bir ifadeyle dilekçelerini yırtıp çöpe atarlar.

p.s: sahne sahne çevirsen de olur hani. hepsi çok hacı diyip kaçma ordan =/ damlaya damlaya göl olur. bir sahne sen, bir sahne o, bakmı$ız olmu$ bitmi$.

 
scene 1
Francesco totti moves toward to school yard and takes a ball from his bagpack.sprints on the grassfield. upon finishing his sprint, he makes his hair up in an ignorant way while people around.afterwards he starts to bounce the ball on his feet...Gilardinho,the security ward of the yard, approaches to Totti whom is succeeded to keep the ball over his head and knees with acrobatic moves almost 1 minute. Gilardinho kicks totti's ball and the ball goes off to sea from shore. totti leaves yard in a weepy way and heads to school..

  • contagious stupidity  (20.03.11 15:33:01) 
bagpack=backpack olacak


  • contagious stupidity  (20.03.11 15:33:26) 
scene 2
Totti buys 1 chocolate and 1 bottle of wated from cafe. drinks all bottle in one sip..then heads to cafe's toilet. he see "closed" sign at the door. takes a pen and paper from his back pack in a fury.attaches the "it's my shit" written paper below the "closed" sign. and pours a dark coloured piece of his chocolate on that paper.in the mean time Mutu, who is responsible from the school's inner security, see him. with fever of being caught red handed, totti leaves school in hurry

  • contagious stupidity  (20.03.11 15:41:40 ~ 15:42:47) 
scene-3
Doors of the elevator opens; Mutu and Gilardinho who just got out of the elevator,files their reports in front of the door of Totti's faculty secretary Erhan Büker.upon finishing they knocks the door and tries to get in.door is locked. at that time they look each other and tear off their reports and throw to the garbage in a sarcastic way.

  • contagious stupidity  (20.03.11 15:48:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.