[]

tv izlemek için hangi yöntem karar veremedim gitti ?

şimdi şöyle oluyorki yeni bir yere taşındım ve full hd uyumlu bir tv aldım. fakat tv yayını için ne kullnacağıma bir türlü karar veremedim. standart bir uydu alıcı alıp tv yi mundar etmek istemiyorum en azından bir kaç kanal hd seyretmek istiyorum. elimdeki alternatifler ; tivibu ev ( görüntü donması olur diye tırsmaktayım), tanıdık uyducunun 250 tl ye satacağı hd destekli dreambox benzeri yumatu cihaz ( digiturk vs. çözüyor), kablo tv teledünya (apartmanda yok ama sokakta mevcut yöneticeye baskı yapmak gerekiyor artı tv conax modül vasıtası ile ek cihaz gerekirmeden destekliyor yayını). ne yapsam acaba yumatu olayı sıcak geliyor ama cihazın şifre olayının patlama ihtimali yüksek siz ne tavsiye edersiniz ?




 
uydu alıcısı ile izleyebileceğin hd kanallar var ama az. hele türkçe yayın yapan daha az. şifre paylaşımında en iyisi dreambox'dur. dreambox'un hdmi çıkışı olan modelini almalısın. paylaşımı ayrıca satın alman gerekiyor. ancak hdmi bağlantıyla bile normal sd yayınlardan fazla beklentin olmasın.

bence en iyisi bir mediaplayer cihaz alarak hd film, dizi, belgesel edinerek izlemen. yüksek çözünlükte film ve belgesel izlemek gerçekten keyif verici oluyor. bunları kendin torrent'den indirebilir veya sağda solda okuduğum ilanlardan gördüğüme göre hazır doldurulmuş harddisk olarak satın alabilirsin.

diğer yöntem bir bluray player satın alarak orijinal bluray izlemen. bunun dezavantajı hala pahalı olan bluray fiyatları.
  • akks  (20.03.11 09:44:34) 
madem kablo tv geçiyor sokaktan hiç düşünmeyin.


  • grgn  (20.03.11 11:45:13) 
bence tv izleyip zaman harcamayın. televizyonu film dizi izlemek için kullanın.


  • sttc  (20.03.11 12:13:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.