[]

laptopun menteşesi kırıldı

meraba millet,
yeğnim laptopunu elinden düşürdü ve zaten sol menteşenin olduğu yerden kırıldı. yani sol menteşe iptal. bilgisayar eskisi gibi çalışıyor. nasıl yaparız bunu? model msi vr330x
teşekkürler.


 
bende lg var, iki menteşesi de kırık. orjinal için 300 ikinci el için 200 istediler. neredeyse 8 aydır kırık olarak kullanıyorum. (arkasına ir sıra kitap koyuyorum)


  • serseri marti  (20.03.11 00:00:58) 
ebay den 15-20 dolara menteşe alıp kendin değiştir.


  • rurouni  (20.03.11 01:44:19) 
kadikoyde hurda malzeme satanlar var yazicioglu civari istanbul oldugunu dusunuyorum tabii,
iste orada yıldız pc mi neydi kose bir yer oraya sor, daha dogrusu yaziciogluna girme yukari yuru ve cok siki pazarlik yap.

iki perpaya git katlari tek tek gez B blokta ust katlarda saniyorum ikinci el filan tamir isleri var 50 tl civari bir seye halletmeye bak fazlasini verme eski laptoplara tas catlasin 100 lira para veriyorlar sen pay bic.

bu arada MSI i nerden aldin ?
  • uykulu  (20.03.11 03:04:58) 
menteşenin kendisi mi kırıldı yoksa kapağın menteşeyi tutan kısmı mı, yani üst kapakta yada öndeki çerçeve de de kırık var mı?
eğer menteşe kırıksa netten falan ikinci el yada yeni menteşe bulup alsan değiştiebilirsin. ama kapakta kırılmışsa biraz masraflı olur.

  • vincenzo  (20.03.11 10:31:07) 
menteşe sağlam ama kapağın menteşeyi tutran kısmı kırıldı.

@uykulu promosyon olarak vemişlerdi.
  • hoot  (20.03.11 13:14:29) 
ön çerçeve de bir şey yoksa menteşeler değil üst kapağın arka kısmı değişecek.


  • vincenzo  (21.03.11 11:07:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.