[]

sözlük- ispiyon

#12657570 numaralı entry'i ispiyonlamıştım tanım değil, formata ters diye. "kendinden ocneki entrylerle birlikte okuyun, mesela hemen bir oncekiyle birlikte. entryde bir sorun yok" şeklinde bir cevap geldi ama anlamadım ben yine nasıl legal olmuş.


ispiyonladığım entry : "zamanında clinton, gündemdeki olayları(mesela monica olayı) gündemin alt sıralarına atmak için ırak veya sudan *operasyonlarının tarihi ile bu davaların tarihini çakıştırırdı.
bu entryde bir imamı var?
yok canım sadece tesadüftür..."

başlık : abdullah gül
önceki entry'ler : "11 gündür masasinda bekleyen türban serbestisi dosyasinin altina imzayi atmak icin, binlerce askerin daglarda operasyona ciktigi günün aksamini beklemis kisidir.

bir art niyet aramiyoruz canim, ne de olsa bu kisiler "degiserek gelisti"."

"dava arkadaşlarıyla beraber, makamların, saygınlığı olmadan da var olabileceğini gösterip, ufkumuzu açan şahıs."

nasıl legal oluyor ispiyonladığım onu biri anlatabilir mi?

 
(bkz: #2689902) de bahsedilmiş biraz.ama bu entry buna dahil mi bilemem.


  • aynali  (04.03.08 21:44:20) 
bence anlatamaz; entry illegal.


  • cashkopat  (05.03.08 10:58:32) 
Kesinlikle hatalı bir entry.


  • inatci kahraman aga  (05.03.08 13:27:00) 
örnek de veriyor, bütünleme de denebilir. "clinton böyle böyle yapıyordu, abdullah gül de bunu yapıyor işte." demeye getiriyor. ha düzgün bir şekilde yazılmamış; yine de legal olarak değerlendirilebilir bence.


  • the beatles  (05.03.08 14:27:29) 
ben ispiyoncuyken ispiklemez yazarla sohbete girişir bilgi teatisinde bulunurdum. artık ispikçi de değilim ahala aynı yöntemi kullanıyorum. daha sosyal ve daha sempatik bir yöntem tavsiye ederim.


  • fearofthedark  (05.03.08 15:08:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.