[]

usb yandı, bitti, kül oldu!

merhaba,

usb flashımı laptopa taktım ve hiçbir şey olmadı. tepki bile vermedi pc, görmedi.:(
başka pclerde de denedim.

geçen gün dosyalama formatını fat32 den ntfs a çevirmiştim ama onla ilgisi olamaz bence. bunun dışında, yine geçen gün ilk kez readyboost özelliğinin usb yi yakabileceğini okumuştum. uzun süredir 4 gb ını readyboost olarak kullanıyordum. acaba o yüzden mi oldu?

bir de geçen gün nefret ettiğim (tümü) hocalarımdan en teknolojiden anlamayan, en mallarından biri bu flashların çok ince olduğunu ve yüzeyinin zarar görebilmesi ihtimali olduğunu söylemişti. ertesi gün bozuldu. nasıl bir şom ağızdır o yaa!!
usb de hakikaten sim kart kadar, elektronik yüzeyini görebilirsiniz i56.tinypic.com .
ama sanmıyorum kabı çok yumuşak ve koruyucu.:( goo.gl

kurtarılabilir mi, ne olabilir nedeni, bilen, fikri olan???

 
amaç dosyaları kurtarmak mı flash belleği geri kazanmak mı? ayrca uzun süredir derken, bu cihazların bir yazma okuma ömürleri vardır. aklınızda olsun. (markanızın internet sitesini inceleyin)


  • ben smyrna  (19.03.11 15:57:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.