[]

sosyal güvenlik kurumu hakkında

merhaba dünya vatandaşları

babam saolsun bi isteği oldu bi yerden duymus. 2003 2004 arasıdaki zam farkında mıdır nedir birşey varmış bunun için de dilekçe filan gerekiyormuş galiba.
en az 2300 liradan bahsediyolarmış kişi başı

nedir bu olayın aslı ?
varsa böyle birşey ne yapmak gerekiyor

yardım ederseniz babamın gözünde bu herif her boku buluyolan internette düşüncesi oluşturcam.

 
geçenlerde televizyonda türkiye emekliler derneği başkanı mıydı ne, öyle bir adam konuşuyordu. dilekçe değil dava açmak gerektiğini söyledi, bir de şu an bu konuda açılmış bir dava varmış ama olumlu sonuçlanacağı kesin değilmiş. özetle dedi ki, "bu davanın sonuçlanmasını bekliyoruz, diğer emekliler harekete geçmeden önce beklesinler boşuna masraf yapmasınlar, doğru bilgi için de bizi arasınlar."


  • kobuzchu kiz  (19.03.11 14:35:48) 
annemde babamda 2003ten önce emekliler

tam olarak nerede yazıyor dilekçe şekli? link verebilirmisin
  • seljax  (19.03.11 15:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.