[]

Aşağıdaki tarzda şarkılar arıyorum.

Merhaba duyuru sakinleri. Arkadaşlar, dinlediğim tarzın tam adını bilmiyorum. yani açık konuşmak gerekirse müzük kültürümün çok iyi olmadığının farkındayım diyebilirim. hatta böyle bir tarz var mı? yoksa ben iyi olan her şeyi mi dinliyorum? onun da farkında değilim gibi. içerisinde keman, piyano, cello, akustik gitar olan ya da onlar olmasa bile kulağa hoş gelen aşağıdaki tarzda; slow, insana huzur-huzursuz arası bir şeyler yaşatan hatta çoğu zaman da insanın yaşama sevincini alan şarkılar arıyorum:) neyse, sevdiğim bi' kaç örnekle bakalım isterseniz ki sizin için bi' fikir oluştursun ve ''tamam lan bu eleman da bizim kafadanmış'' diyebileseniz.


Ane Brun - To let myself go
www.youtube.com

Sophie Hunger - Shape
www.youtube.com

Last Train - Travis
www.youtube.com

Damien Rice - Cheers Darlin'
www.youtube.com

Archive - Lights
www.youtube.com

Balmorhea - Remembrance
www.youtube.com

Antimatter - Another Face In A Window
www.youtube.com

Gary Jules - Mad World
www.youtube.com

Helios - The Obeisant Vine
www.youtube.com

Trespassers William - Love You More
www.youtube.com

Aslında çok fazla populer gruplar veya şarkılardan öte, ben daha az bilinenlerden yanayım.

 
o zaman size genel olarak grup ve sanatçı tavsiyesi yapmak gerekirse: Beirut (özellikle Gulag Orkestar albümleri), Oi Va Voi, Ez3kiel (Naphtaline albümü), Radiohead, Muse ve Portishead önerebilirim.


  • vercingetorix  (19.03.11 13:28:48) 
Oi Va Voi, Radiohead, Muse'nin bir çok şarkısını dinliyorum zaten. Beirut'un ve Ez3kiel'in şarkılarına şimdi biraz göz gezdiriyorum. Sanırım güzel şeyler çıkacak gibi özellikle Beirut'tan. Çok teşekkür ederim vercingetorix.


  • mhmtcrtgl60  (19.03.11 13:43:55 ~ 13:49:31) 
portekizlilerin fado dediği bir akım var.

örneğin ;
www.youtube.com
  • mayeskuel  (19.03.11 14:13:00) 
Koop - Island Blues --- www.dailymotion.com
Shivaree - I Close My Eyes --- www.youtube.com
mum - we have a map of the piano --- www.youtube.com
Tanita Tikaram -Twist in my sobriety --- www.youtube.com
Uriah Heep - Lady in Black --- www.youtube.com
Rainbow - The Temple Of The King --- www.youtube.com
Brazzaville - The Clouds in Camarillo (with Minerva) --- www.youtube.com
Shack - Daniella --- www.youtube.com
martina topley bird - phoenix --- www.youtube.com
Charlotte Gainsbourg - The Songs That We Sing --- www.youtube.com
  • memoxlarge  (20.03.11 18:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.