[]

Nikah Tarihi

1-Herhangi bir nikar dairesinden gün alıp bir kaç ay sonra iptal etmemiz gerekirse iptal oluyormu daha doğrusu bunun yaptırımı filan varmı?

2-Aynı anda iki daireden tarih alınabilirmi?


 
zaten önce gidip istediğin tarihe rezervasyon yaptırıyorsun. bu aşamada para pul ödemek yapılıyor mu emin değilim. o da diyor ki şu tarihe kadar evraklarını işlemlerini tamamla, yoksa yanar. yani sen o evrak tamamlama aşamasında başka yerden (farklı belediyeden bahsediyoruz sanırım) aynı işlemi yapıp rezervasyon yaptırabilirsin. şehirlerarası otobüs bileti almaktan farklı değil.

yani en kötü paran yanar sadece. zorla evlendirecek halleri yok ya. belki parayı da geri veriyorlardır.
  • kibritsuyu  (18.03.11 14:29:30 ~ 14:34:37) 
gün almak için para yatırmak gerekiyor. yani rezervasyon yaptırdığın saati satın almış oluyorsun, ön rezervasyon gibi bir şey yok. gününü aldıktan sonra da o saatte ister evlen, ister evlenme. evlendirme dairesi çalışanlarına 20 dakika mola yaptırırsın en fazla, olacağı budur.

bir iki ay önceden iptal edersen parayı geri alabilirsin belki. sormak lazım.
  • sir gawain  (18.03.11 15:05:14 ~ 15:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.