[]

[kedi] kum alıcam da nerden?

kedi sahibi olanlar bilir, kedigen diye bir site var. eskiden orada sürekli silica kedi kumu 3,90 gibi bi reklam vardı, bi de numara vardı. hatta bi de web siteleri vardı, bilmemne market.com diye hayvan ürünleri sattıkları. ben oradan sürekli bi koli kum alıodum eve arabayla teslim edip kredi kartıyla çekiyorlardı. mis gibi ucuza kapıma geliodu kumlar. saflığımdan numarayı hiç kaydetmediğim için, reklamın siteden kalkmasıyla kalakalmış durumdayım. dediğim yeri bilen ya da başka yoldan ucuz güzel kum alanlara selam ederim.




 
kedimiz bok makinesi sipsi'ye (15 günde 1 kum değiştirmek gerekiyor) daha geçen gün weblebi.com dan sipariş verdik. 3 adet silica kum 12ytldi sanıyorum. 3 adet aldık yani 9 adet 46 ytl kadar bir fiyat verdik bilginiz olsun. sanıyorum aynı paraya denk gelmiş.


  • atrin  (04.03.08 11:51:05) 
"1980" adlı yazara sor o silikalı bilmemneli kumları çok araştırmıştı. hatta bana özel mesaj at kendisinin e-mailini vereyim.


  • enola gay  (04.03.08 13:09:56) 
migroslarda "carli" diye bir marka var ayrica "miril" var. 7.5 kilo olani cok ekonomik aylardir aliyorum tavsiye ederim.


  • maresalx  (04.03.08 17:39:56) 
öncelikle herkes gibi ben de silica kumu tavsiye ediyorum diğer kumlara göre daha iyi olduğu kanaatindeyim. Online nerden alabileceğini yazmışlar ama bunun dışında hemen hemen bütün büyük marketlerde (migros tansaş) bulabilirsin.


  • skipper  (04.03.08 20:15:17) 
www.zureyfa.com Yıllardır alışverişimi burdan yapıyorum. Belli bir meblağ üstü kargo ücretsiz.


  • pyro clustic flow  (04.03.08 21:01:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.