geçen sene bu zamanlar rubik küpüne heves ettim, gittim aldım 3x3x3 olanlardan, uğraştım uğraştım yalnızca 1 tarafını yapabilir seviyeye geldim, baktım ki gerizekalıyım bıraktım. geçen d&r da 2x2x2 sini görünce dayanamadım aldım bunu kesin yaparım diye ama onu da yapamadım :( internette türkçe bir v
geçen sene bu zamanlar rubik küpüne heves ettim, gittim aldım 3x3x3 olanlardan, uğraştım uğraştım yalnızca 1 tarafını yapabilir seviyeye geldim, baktım ki gerizekalıyım bıraktım. geçen d&r da 2x2x2 sini görünce dayanamadım aldım bunu kesin yaparım diye ama onu da yapamadım :( internette türkçe bir video falan bulamadım. onun yapılış taktiği nedir? zaten bunu da yapamazsan 1x1x1 rubik küp alcam :)
0
iphone için uygulama vardı bir ara küpün resmini çekiyorsun sana 20 küsür adımda çözümü gösteriyordu. :)
0
balık vermesin de balık tutmayı öğretsin istiyom :)
0
yilmazyildirim
(
17.03.11)
ben 2 dk civarinda bitiriyorum 3x3x3'u.
anlatayim da nasil yapariz bilmiyorum ki :) yazarak biraz zor.
0
@numbernine valla bilmem ki bi video çeksen gavurlar gibi :) yutup a da koyarsın benim gibi gerilere bi faydan dokunur :)
0
[email protected]ekle, açıklamalı basamak basamak anlatabilirim belki... bi deneyelim bakalım :)
0