[]

mail stratejileriniz nelerdir ?

kaç tane mailiniz var?
hangi sitelere hangi maillerinizi kullanıyorsunuz ?(önem olarak)
bunu sormamın amacı benim devamlı kullandığım bir mail adresim var bazen bu mail adresime üye olduğum sitelerden şifreminde içinde bulunduğu mailler geliyor şifreniz bu seni özledik vs diye. tabi her siteye güvenilmiyor acaba adam benim şfreme bakar mı vs.mesela ben 2006 yılından beri aynı mail adresini genelde forumda sözlüklerde gsm operatörlerinin sitelerinde sahibinden.com gg gibi alışveriş sitelerinde de kullanıyorum. şifremde yüzde 90 aynı oluyor. acaba diyorum bundan sonra değiştireyim mi bu durumu.erindiğimden pek uğraşasım da gelmiyor. siz nasıl yapıyorsunuz ?


 
saçma sitelere yopmail, geri kalan her şey için gmail.


  • sanal uyku  (17.03.11 01:55:07) 
panpa bi mail adresim var.
gmail.
ciddi işlerimi yapıyorum ve klasörlerine de önemsediğim mail gruplarından mailler geliyor.

bi tane yahoo adresim var. şimdilik hala bakıyorum. gmail'im tam oturunca onu da daha dandik sitelere üye olurken vericem.

2-3 tane fake adresim var saçma sapan. onlarla da fake hesaplar alıyorum kimi sitelerden.

1 tane de çok eski mail adresim var. ayda 1 kere falan bakıyorum belki hala bişey vardır diye. pis işlerde kullanamıyorum kim oldugumu belli edecek bi adres diye ama ciddi yerlere verilmeyecek kadar da kolpa bi adres.

öyle...
  • yasakani  (17.03.11 01:57:53) 
2 gmail, 2 hotmail hesabım var. hotmail'lerden ilki çok eski, deli gibi spam yedi, dolayısıyla artık hiç açmıyorum. diğer hotmail sadece messenger için, ona da spamden başka bişey gelmiyor.

gmail'lerden biri ciddi işler için. diğeri de forumudur sitesidir sağa sola vermek için.

en azından iki mail adresi olmalı bence, tırt işler için falan lazım oluyor.
  • resistance is futile  (17.03.11 02:17:44) 
iş mail adresi dışında 3 mail adresim var.

1- bilgi almak için üye olunması gereken forumlarda ya da bilgisayara program yüklemek için mail adresi gerektiren durumlarda bu mail adresimi kullanırım. (spam adresi)

2- facebook, msn, twitter, hepsiburada.com, gittigidiyor.com vs. gibi platformlar için bu mail adresimi kullanırım. (sosyal ağ)

3- şirket mail adresi dışında kullandığım ve iş hakkında ya da buna benzer önemli bilgilerin geldiği mailler için bunu kullanırım. (özel adres)
  • score  (17.03.11 02:33:49) 
bir adet iş, bir adet kişisel, bir adet de oraya buraya üyelik vesaire mailim var. üçü de gmail.


  • blackdog  (17.03.11 03:14:59) 
bir adım soyadımdan oluşan 2 de fazladan mailim var, hepsi gmail.

hermaili 3. bir gmail adresine yönlendiriyorum otomatik olarak ve bu mailde de gelen farklı hesapların maillerini ayrı klasörlere (gmail için etiket) gruplanmasını sağlıyorum böylece tüm maillerimi tek mailden hallediyorum
  • kisa  (17.03.11 06:22:30) 
aslında 5-6 tane adresim var. ama ikisini kullanıyorum birisi gmail birisi hotmail. hotmail kendi adımda. iş filan için olarak onu kullanıyorum. diğer önemli işler için gmaili kullanıyorum. diğer adreslerimi gmaile yonlendirdim. hepsine ordan bakıyorum hiç girmiyorum bile digerlerine.


  • oshamahue  (17.03.11 11:32:20) 
3 gmail, 2 hotmail, 1 yahoo hesabim var. Gmail'lerin her birini kisisel, sahte, ve is amacli kullaniyorum. Hotmail'ler resmi ve sahte msn, yahoo da arsiv vazifesi goruyor.
Her adresin sifresi farkli ve yilda en az bir kez degistiriyorum.

Herhangi bir siteye uye olurken kullandigin mail adresinin sifresiyle, siteye giris sifrenin farkli olmasi endiselerini giderir.
  • insanimsi  (17.03.11 12:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.