[]

tren gorevlilerinin elindeki zimbirti nasil temizlenir ?

adini tam olarak bilmiyorum bugun bit pazarindan 2.5 liraya ekte fotografi olan aleti aldim. hani tren gorevlilerinin elinde olur ustudne dur gec yazar icindeki elektronik duzenek cok temiz gorunuyor ama disi inanilmaz pis. aleti cizmeden bozmadan neyle temizleyebilirim. islak bez yapsam camur olacak gibi geliyor. bu aletin adi nedir bir de nasil temizlenir bir fikri olan var mi ?




 
önce güzelce kuru bir bezle tozlarını al. gerekirse elektrikli süpürge ile tozlarını al. Sonra hafifçe ıslak bir mendille sil ve kurumasını bekle. Kuruduktan sonra pas sökücü sık ve üzerindeki pas ve kir olduğu gibi akacaktır. Dilediğin gibi kurula. Sonrasında bir güzel metal parlatıcı tertemiz olacaktır:)


  • alkolik imam  (03.03.08 21:12:44) 
ilgileniyorsan bende tren kapısı kolu var bi tane
kapıyı açarken elimde kalmıştı acelem vardı çantama attıydım kaldı oyle

  • kolpazan  (03.03.08 21:41:46) 
(bkz: wd40) her derde deva


  • marcelorios  (03.03.08 22:03:31) 
elimde toyota'nin urettigi wd40'dan daha saglam bir pas cozucu var benim anlamadigim bunu nereye uygulayacagim aletin %90 i plastik :) pislikleri capaklari cikartir mi pas cozucu ? (plastik ustundeki)


  • maresalx  (03.03.08 22:45:13) 
plastikse bulasık deterjanı en kısa yol. cif gibi puturlu temizliyicilerden kaçın.


  • demirer  (04.03.08 22:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.