[]

kaç kilo veririm ayda?

selam agalar
ben size neler yediğimi neler yaptığımı anlatiim. tahimini ayda kaç kilo veririm söyleyiverin.

sabah 1 portakal bunun üzerine 1 saat tempolu yürüyüş.

kahvaltı: bi dilim kızarmış kepekli ekmek. 1 domates. kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir tam yağlı.

ara öğün bi portakal yada bi ksae tam yağlı yogurt.

öğlen: 2-3 sarma yada yemekte ne varsa 3-4 kaşık işte

ara öğün: beyaz peynir (kibrit kutusu)

gece: aynen öğlen gibi 2-3 kaşık bişeyler.


notlar:
boy 1.70 kilo 83 yaş 23
homeoffice çalışıyorum. zamanım evde geçiyor büyük çoğunlukla.
akşam engeç 9 dan sonra portakal yogurt peynir dışında bişey yemiyorum.
başka vermediğim bilgi varsa sorabilirsiniz.

tabi arada bi parça çikolata yada 3-5 antep fıstıı yediğim oluyor 2-3 günde bi

 
akşam 7den sonra yemeyi kesmediğiniz sürece kilo veremezsiniz. yoğurt moğurt da değil hiçbişi yenmicek.


  • be forever young  (16.03.11 18:42:55) 
boy 1.70'e kilo 83 kilo olduğunuza göre normal zamanda bu saydıklarınızdan çok daha fazlasını yiyordunuz, ve spor da yapmıyordunuz. eski yediklerinizle karşılaştırın eğer yarısı kadar yiyorsanız ay sonunda bir-iki kilo verirsiniz.


  • overdose  (16.03.11 18:59:48) 
tempolu yürüyüş iyi hoş ama ben koşmanızı öneririm. şınav, mekik, barfiks gibi ev ortamında da yapabileceğiniz sporlara da ağırlık verin. vücudun kilo verirken bir yandan sıkılaşması ve incelmesi için şart bunlar. koşuya başlamak için kendinizi zorlamadan uygulayabileceğiniz bir program: i56.tinypic.com

ayrıca "pilates for dummies" diye bir video ders var. onu btjunkie.org gibi bir siteden bulup indirebilirsiniz; pilates günde 20 dk. çalışarak vücudu gerçekten şahane sıkılaştıran bir egzersiz yöntemi.

bunun dışında diyetinize kesinlikle et dahil edin. beyaz, kırmızı ve balık; hepsinden yemeniz gerekiyor. öğünleri sıklaştırın, az ama sık sık yeyin. şu anki diyetiniz son derece sağlıksız ve kilo vermekten ziyade sizi bitkin düşürmeye yönelik bir program. yapmayın etmeyin, bu kadar da kötü beslenmeyin.
  • oddity  (16.03.11 20:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.