[]

biten ilişki yeniden başlar mı?

Selam gönül dostları. 4 aylık güzel bi ilişkim vardı ve son ana kadar gelecek üzerine ciddi düşünüyor evlenmek üzerine konuşuyorduk. Sonra benim birkaç hatam oldu (fazla sahiplenmekle ilgili). Hatamı geç de olsa anladım(anladığımı sevgilim de biliyor). Ama biten bi ilişkinin yeniden başlayamıyacağını düşünüyor. Ve zaman zaman ayrılmak zorunda kaldığımız için üzülüyor ağlıyor. (kendi söyledi, çok nadir konuşuyoruz) 2 aydır ayrıyız. 3 hafta önce msn'den silmiş sonrasında bunu yaptığı için çok utandığını söylemişti. Bi kaç gün önce de face adresinden sildi. Sebebi de artık umut bağlamamam gerektiğini anlamammış.

Sizce biten bi ilişki yeniden başlasa ne kadar verimli olur. Bana göre hatalardan ders almış bi şekilde birbirimizi daha fazla anlayabilir daha güçlü ilişki olabilir. Ama yakınımdakiler yeniden başlayınca eskisi kadar tatlı olmadığını söylerler, tabi tersini düşünenler de var. Sizce?


 
başlamaz be hocam, başlasa da o yeni bir ilişki olur. özlediğin ilişki değil. bir halta yaramaz. sen hala o eski ilişkiyi özlüyor olursun.. ha diyorsan "aynı kişi ile yeni bir ilişkiye varım" o zaman sorun yok.


  • homeless  (16.03.11 17:04:37) 
eskisi kadar güzel olmaz..ayrıca olmasında emin ol..


  • sorumvarbenim  (16.03.11 17:04:39) 
hacı biten bitmiştir.


  • birine bakıp çıkacağım  (16.03.11 17:08:46) 
Tekrar olmaz.


  • xenophobe  (16.03.11 17:09:15) 
ayrılmak ZORUNDA kalmamışsınız ki o terketmiş sizi hala niye ağlıyor? sevgiliniz dengesiz bence ya da o zaman başkası vardı pas vermiyodu, size öyle konuştu sonra pas verdi 180 derece döndü vs. biten bitmiş boşverin. hem 4 aylık ilişki. takmayın bunları


  • matilda  (16.03.11 17:34:49) 
karşı taraf pek olması taraftari gözükmüyor. Siz zor olsa da yolunuza onsuz devam etmeye çalışın


  • tragamin  (16.03.11 17:36:29) 
aynı suyla iki kere yıkanılmaz.
bu arada önce ağlamalar - sonra silmeler - sonra bana umut bağlama lar hatun kişi sizinle oynuyor gibi, biraz dikkat

  • aayucel  (16.03.11 17:43:06) 
tekrar birleşen gruplar gibi olursunuz. cartel birleşti ama o eski havasın yok mesela. o eski zamanın ruhunu yakalayamazsınız bence. her şey zamanında güzel. yeni şeyler yaşayıp bazen maziyi güzelce hatırlamak en iyisidir. past is past.


  • soulthinkers  (16.03.11 17:44:53) 
24 yaşından küçükseniz boşver, ders almaya bak yoluna devam et..

24 yaşından büyükseniz, bir kaç jestle devam edebilirsiniz, çünkü ortada başka bir kadın veya erkek yok..
  • supeltura  (16.03.11 17:52:00) 
Biten ilişkiye tekrar başlanırsa daha fena biter. En fazla arada "takılmak" lazım, ötesi zarar.


  • kimlanbu  (16.03.11 18:44:37) 
bu sizin hayatiniz, denyin, deneyimleyin, sürekli yaşamaktan kaçmayin, herşeyi doğru yapmak mümkün değil hayatta,yaşam denen şey bu zaten
verim, rekolte falan, peki

  • rn  (17.03.11 09:31:55) 
Bu kadar kötü mü ya. Bi tane olumlu görüş belirten yok. Yani karşılıklı hatalar (çoğu tarafımdan olmak üzere)yapılmış olabilir. Ve onun içinde bişeyler varsa tekrar neden iyi olmasın ki. Sanırım mantıklı olmak aşkın sihrini zedeliyor. Ne yani şimdi birbirimize eskisi gibi davranamaz mıyız? Aşk sarhoşu olunan günlere dönülemez mi ki? 28 yaşındayım ve bu benim ilk ciddi ilişkimdi, onun da ikinci. Ve birlikteliğe dair bir kez daha ‘inanabileceğim’ biri çıkar mı emin değilim. Tanışmadan önce de böyle düşünüyordum ve bekar yaşamaya hazır gibiydim, şimdi olduğu gibi. Onun da beni sevdiğini ama bu sevgisini bastırdığını biliyorum. Umarım duygusal bi yoğunluk yaşar ve tekrar konuşabiliriz. Herkese teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için. Hepinizi tikliyorum, umarım hepiniz yanılırsınız..


  • ilkinci  (17.03.11 11:45:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.