[]

d&r kartı

geçen gün kasadaki görevliye nasıl d&r karti edinebileceğimi sordum, web sitesinden kayıt yaptırmam gerektiğini söyledi. biraz önce kayıt yaptım fakat indirimlerden yararlanmam için kartı göstermem gerekiyor, kayıt olurken de özellikle belirtmişler zaten. fakat kartı nasıl edinebileceğim belirtilmemiş. adrese falan mı göndericekler acaba?




 
isterseniz online sipariş yapıyordunuz onla geliyordu, isterseniz şube seçiyorsunuz oraya geliyor oradan alıyorsunuz.


  • passion rules the game  (16.03.11 16:30:56) 
Ben internet sitesindeki formu doldurup, kartın gelmesini istediğim D&R şubesini seçmiştim. Yaklaşık 1 ay içinde seçtiğim şubeden kartı teslim aldım.


  • rosebud  (16.03.11 19:01:24) 
izmirdeysen alsancak şubesinden hemen alabiliyorsun galiba.hala geçerli mi bilmiyorum.


  • kendi halinde bir manyak  (16.03.11 20:21:19) 
Hangi mağazadan alabileceğime dair bir seçenek çıkmadı kayıt sırasında, ama iletişimde ki mail adresine mail atınca hemen geri döndüler, bildirdiğim mağazadan teslim alabilecekmişim.


  • a7x  (17.03.11 06:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.