[]

yırtılmayan pantolon!

işim gereği sürekli klasik giyinmek zorunda kalan bir insan evladıyım. kıyafet seçerken katiyen slim kesim olmasına dikkat ederim. dolayısıyla gardrobum daha çok damat, duffy ve kısmen sarar ürünleriyle dolu. amma velakin bu pantolonlar bir süre sonra yırtılıyor malum yerden. slim olmalarının yanı sıra çok hareket ettiğimden ötürü olabilir. sizin sürekli tercih ettiğiniz ve gayet dayanıklı diyebileceğiniz bir marka varmı pantolon üreten. mutlaka slim olmalı.

denenen ve olumsuz not verilen markalar: damat, sarar, paolo powerri.

extra: kiğılı kesim ve çizgi olarak gençlerden çok baba ve dedelerin markası. slim kesimi yok.

 
sordugunuz sorunun cevabi olmayacak ama, bu durumda iyi bir terziye gidip kaliteli kumaslar secip zevkinize gore diktirmek en iyisi olacak. belki biraz pahaliya malolur ama kesinlikle daha uzun kullanirsiniz, ustelik de renk, kesim, kumas seceneginiz artar.. az cok gordugum kadariyla, piyasada klasik takim satan yerlerde genc isi, bahsettiginiz tipte kesim yapan markalari siz zaten denemissiniz.


  • Labyrinthe  (16.03.11 11:13:15) 
@labyrinthe nin önerisi yerinde. terziye ve kumaşçıya danışın kaliteli ve dayanıklı kumaş için. elastik, yani esneyebilen kumaşlar alın. bunlar daha dayanıklı oluyor.


  • mea maxima culpa  (16.03.11 11:52:23) 
W şimdi double you oldu galiba o konuda başarılıdır.


  • thefin  (16.03.11 12:17:46) 
Dockers
Dickies

EDIT: us.dockers.com
  • ucan sincap  (16.03.11 17:39:29 ~ 21:01:55) 
dockers keten hacı dalgamı gecion:)


  • birine bakıp çıkacağım  (16.03.11 19:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.