[]

mimar sinan üniv. güzel san fak. film arşivi tanıdığı olan

bu arşivde hemen tüm milli sinema nüshaları mevcut, yangında bi kısmı kaybolsa da yine en büyük arşiv. lisansüstü öğrencileri film belirtip orada izleyebiliyorlar. ordaki filmlerden bir nüsha kopya almak istiyoruz. çünkü doktora tezi ile ilgili hayati.

orda ayrıntılı izleme, durdurma, çıkarımlar yapma, geri ileri alma pek sağlıklı görünmüyor. bi kere izlenip haberdar oluncak değil, filmlerin ışığında yöntem üretme üzerine.

internette bulduklarımızı indiriyoruz ama bulamadıklarımız da var.

misal

vurun kahpeye:
1.lütfi ömer akad 1949
2. 1973 halit Refiğ
3. Orhan Aksoy (1964)



Muhsin Ertuğrul: boğaziçi esrarı diğer adı nur baba

 
gulper refig (h. refig'in esi), mimar sinan konservatuvarda hocam oldu 2 sene, beni de cok sever (diye biliyorum.)
hatta halit hoca da bizim konservatuvar binasinda ders veriyor diye hatirliyorum, son gunlerde cok goruyorum kendisini.

en azindan halit hocaya ait olan filmlerden bir liste yaparsaniz, ben de onlari nasil temin edecegimi gulper hocaya sorarim bir sekilde, gorebilirsem kendisini.
  • la traviata  (03.03.08 15:36:44) 
yasak aşk 1961
şehirdeki yabancı 1962
şafak bekçileri 1963
evcilik oyunu 1964
istanbul'un kızları 1964
haremde dört kadın 1965
erkek ve dişi 1966

bir türk'e gönül verdim 1969
sevmek ve ölmek zamanı 1971
fatma bacı 1972
cennetin kapısı 1973
vurun kahpeye 1973
aşk-ı memnu 1975
arabulucular / the intercessors 1977
yorgun savaşçı 1979 beyaz ölüm 1983
teyzem 1986

hepsiyle birden uğraştıracak değilim, hepsini yazdım hangileri temin edilebilirse artık
  • efruz  (03.03.08 16:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.