[]

iddaacılar bir bakın bakalım gs-fb

selam arkadaşlar, inanılmaz maddi sıkıntı içerisinde olan bir öğrenci olarak iddaaya merak saldım. ilk defa oynayacağım. bir galatasaraylı olarak içim kan ağlaya ağlaya fenerin galibiyetine basmayı düşünüyorum. şimdi sorularım şunlar:

-bu maç tek maç oynanabilenlerden mi olacak?
-kupona baktım en fazla 100 misli diye bir şey var. bunu işaretlersem 100 lira mı yatırmam gerek?
-son olarak fener alır di mi lan bunu? olm geceyarısı otoban kenarlarında beklemeyeyim sonra?

 
-büyük ihtimalle tek maç olur, yani msb:1 olur
-100 lira çok, daha az yatır derim
-maç berabere biter büyük ihtimalle, fenerin puan kaybedeceğinden eminim.

öğrenciysen 100 lirayı kullanarak daha iyi paralar kazanabilirsin, iddaadan kâr eden görmedim
  • supeltura  (14.03.11 18:33:03) 
kuponda 100 yazıyor diye en faza 100 misli değil o. 200 misli oynayacaksan hem 100 hem de 2'yi işaretlersen 200 misli oynamış olursun.


  • baldur  (14.03.11 18:41:38) 
iddaa senin gibi maddi sıkıntı yaşayan insanlar yüzünden bu kadar para kazanıyor arkadaşım eğer varsa gerçekten paraya sıkıntın cebinde olan para kalsın daha beter duruma düşme. yok ben illa oynayacağım gözüm karardı diyorsan eğer fenerbahçe'ye bas. arkadaşın dediği gibi kaybedersen 30 lira'yı sana geri veriyorlar. 200 lira kaybedersen 60 lira.


  • mevrin  (14.03.11 19:24:38) 
panpa kusura bakma da bu kadar sıkışıksan neden bu kadar sonucu belli olmaz bi maça oynuyosun?

bu maç hiç belli olmaz.

derbiye banko girmek için sanırım kör olmak gerek.
  • yasakani  (14.03.11 20:25:13) 
normalde fenerbahçe her türlü kazanır, ama bahis oynayacaksan durum değişiyor.
geçenki bjk - fener maçına 100 tl yatıracaktım beşiktaş alır diye, o kadar emindim,
iyi ki hava soğuktu atm'ye gitmeye üşendim.
  • g7mor  (14.03.11 20:33:16) 
naçizane önerim bu tür kritik bi maça o kadar para yatırma, çok fena yatarsın, hiç belli olmuyo.

onun yerine biraz oranları düşük olan ve kazanabileceğine inandığın (mbs3 olan) 3 maç seç bir de maç sonucu, toplam gol, ilkyarı sonucu gibi oranı 10-15 hatta 20 olan bi maç daha ekleyip sistemi işaretle. böylece ister 3 maç tutsun ister 4 maç tutsun paranı alırsın. son oynadığın maçın oranı da 15 oldugu için iyi para gelir.
  • cool pich  (14.03.11 20:55:27) 
şunu söylüyüm sana:
1. ne kadar emin olursan ol, takımlardan biri ne kadar favori olursa olsun, her zaman her maçtan her sonuç çıkabilir.
2. ilk yarıdaki fb-gs maçında gs'lı bir arkadaşım fb'ye 700 lira yatırdı ve kaybetti. yatıracağın parayı hesaplarken kazanınca ne kadar sevineceğini düşündüğün kadar kaybedince ne kadar üzüleceğini de hesapla.
3. benim görüşüm 1 veya 0 çifte şans.
  • duygusal pehlivan  (14.03.11 21:10:18) 
madem çok ihtiyacım var diyip kumar oynuyorsun kesinlikle fenere oynama, deli fenerliyimdir bu arada. betsson da maçta kırmızı kart olur mu seçeneği açılır, 3.30 fln oranı olur ilk açıldığında. direk oraya yüklen.


  • kakam gelmis olamaz mi  (15.03.11 04:23:51) 
asla iddia oynama, kar marjları o kadar yüksek ki kazanman imkansız, hele de maddi sıkıntı içindeysen.


  • joepiscopo  (15.03.11 09:42:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.