[]

afyon'da neler yapılır,nereler gezilir?

afyon'un bolvadin ilçesindeyim şuan.pazartesi afyon'dan akşam 6da otobüsüm var.afyon'a birkaç saat erken geçip,gezmeyi düşündüm.
nereleri göreyim,neler yapayım?afyon kalesi'ni biliyorum,oraya giderim.e başka?



 
afium, tekzen, özdilek var oralarda git gez, hava soğuk zaten kapalı ortamlarda dur bence.


  • ForzAras  (13.03.11 13:31:10) 
avm göre göre içim bulandı artık.şöyle tarih olsun bişey olsun,o tarz yerler göreyim istedim.


  • han20  (13.03.11 13:40:05) 
afyonun içini gez işte ara sokaklar var, kaleye doğru, meşhur bir camisi var kale dibinde oraya uğrayabilrsin, galiba hamamlar faaln ve yine meşhur afyon lisesi var. bir ara benim de yolum düşümüştü ama tamamı 3 saatte gezilebilen bir şehir. ekşi sözlükteki afyon başlıklarına bak.


  • hoot  (13.03.11 13:54:47) 
afyon otogarında in. otogarın çıkışındaki ambaryolu caddesinden yukarı doğru çık. ambaryolu caddesinin sonuna kadar yürü. ( caddeden yürürken uzunlamasına olan caddeye yeşil yol diyorlar) yukarı doğru devam ettikten sonra meydana çıkacaksın. sola doğru git. imaret camisi var orada. onun hemen arkasında süper tarihi bir medrese var. içinde harika bir cafe var. sanırım adı art cafe olacak.

ya da kısaca birine imaret camisine nasıl giderim? diye sor. zaten basit bir yol.

onun dışında kaleye çıkmak zor. hele bu havada çok zor.
  • silver apple  (13.03.11 15:02:24) 
boşuna üşüme bişi yok merkezide aynı bolavadinle. Artık pizzacısı bile var Bolvainin. Babamın dediği gibi Allah'ın unuttuğu yerler oraları. Kaça bilirsen Eskişehire kaç 2 saat, haskaymak ve aksel saat başı kalkar diye tahmin ediyorum. Hem insan görmüş olursun en azından.


  • wertyu  (13.03.11 15:24:09) 
afyon'da bir zirve açmıştı birileri, bir bakın belki tarihi tutar.


  • african rain  (13.03.11 18:51:49) 
kaleye çık. dikkat et hasta olma.


  • t3hn0  (13.03.11 19:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.