[]

7000 tl'ye az yakan çok kaçan araç bakıyorum, ne olabilir?

ısrarla broadway olacak gibi görünüyor ama daha yaratıcı ihtimaller yok mu arkadaşlar? ne bileyim, en azından bir hidrolik direksiyonu olsun istiyor insan... evet ne kadar ekmek, o kadar köfte lakin, 90-92 corolla'lar, 91-93 peugeot 405'ler, 90-94 opel vectra'Lar, tipolar, tempralar düşünülemez mi? birde yedek parça konusunda çok sıkıntı çıkarmamalı... lpg ya da dizel olabilir, benzinli olmaz diyor ve sazı size bırakıyorum...




 
bizde bi tipo vardı (98 model 1.4 benzinli sonra lpg takıldı). 7500 e sattıydık galiba. hemde hidrolik direksiyonluydu :p bi ara bak bulursun aslında.


  • rereroro  (13.03.11 08:43:45) 
dizel o kadar ucuza bulamazsın.
vectra nın masrafı çok olur
91 peugeot arızaları seni usandırır.
broadway eğer genç isen, amele arabası gibi.
corolla nın temizini bulabilecek misin?


91 golf 2 bak. benzin artı lpg li,
sahibindende fiyatları yüksek ama 6 liraya bile bulabilirsin.
vwtr.net e gir golf 2 bölümüne. koca koca adamlar hastasıyız biz bunların.

bunun dışında hyundai accentlere bak, 1 milyar falan daha koy azcık daha biriktir olabilir.

opel corsalara falan girme, nefret ediyorum işçiliğinden bize( tamircilere) çok para kazanıdırıyor zor olduğundan. canın yanar.

honda civic 91 dicem ama ya hep modifiyelidir, ya motorları ölüdür. temiz bulamayabilirsin.

illa araba diyorsan sadece sahibinden e bakma. herkes oradan temiz araba kapmaya çalışıyor. istanbul' daysan kalk pazarları dolaş nursu ymuş kartal mış sefaköymüş yenibosnaymış artık nereye gidersen. beğendiiğin arabaların dıştan fotolarını çek. telefon numaralarını al. kendi ustana önce dıştan bi göster. değer buna derse, gidersin ustanla baktırırsn arabaya alırsın. yoksa aa ben bunu çok beğendim diyip araba almaya kapılma.
  • ykyt  (13.03.11 09:02:49) 
panpa bence en iyi seçenek 93 94 modellerde civic ex hb ler var, onları tavsiye ederim.Onun dışında tipolara da bakabilirsin.


  • chaoslord  (13.03.11 11:12:59) 
2 sene önce 6000 e '90 golf satmıştık. tipleri çok çirkin olabilir ama, iyi bakıldıysa masrafsız arabalardır, 2004 peugeot var şimdi onun yüzde biri kadar bile sorun çıkarmıyordu.


  • kenarortay  (13.03.11 11:43:49) 
suzuki swift +1

peugeot 106 gti'lar da iyi ama fiyat aralığı hakkında bilgim yok
  • nukleermalkav  (13.03.11 12:13:45) 
2000 model fiat bravo sx olabilir o paralara. 1.6 motor 100 beygir. abs-klima olabiliyor bazısında.


  • orpheus  (13.03.11 18:49:39) 
banko twingo ustu acilir temiz bulursan kacirma bu segmentteki en iyi standart ozelliklere sahip.


  • kut  (14.03.11 00:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.