[]

Lufthansa online booking problemi

Yardimsever eksi duyuru ahalisi,

Onumuzdeki ay icin Paris-Izmir gidis donus bileti ariyorum ve az once Lufthansa'dan fiyatlara bakarken enteresan bir sey ile karsilastim.

Ilk olarak siteye girdigimde sistem kendiliginden ulkemi ABD olarak almis ve 250$ a gidis donus fiyati verdi ki 180€ civari yapar. Ben de fiyati cok uygun buldugumdan almaya kalktim, odeme kismina gelirken ulkemi sorunca Fransa'yi tercih ettim. Bunun uzerine onceki secimimi iptal etti, bileti yeniden ayarlamak zorunda kaldim ve verdigi fiyat 289€ idi. Sonra merak ettigimden adresimi Turkiye verip baktim bu sefer de 230€ cikti.

Simdi benim adresim Fransa lakin bileti alirken adresimi ABD gosterip 180€ ya bu isi halletsem ne kaybederim? Baska havayollarinda boyle bir sey ile karsilasmadim, Lufthansa ile de ilk kez ucacagim o yuzden neden boyle ciddi fiyat farkliliklariyla karsilastigimi anlayamadim. Ne yapmaliyim?

Simdiden tesekkurler.

 
vergiler. sıkıntı çıkabilir. açıklama olarak söyleyebileceğim tek şey vergi. sizin adınıza o ülkeye göre fatura kesiliyor (siz bunu görmeseniz de) vergi de aldığınız ülkeye göre değişiyor doğal olarak.


  • ben smyrna  (12.03.11 11:50:44) 
bence vergilerden değil, servis ücreti farkı olabilir.

bence o bileti al, sonra lufthansa'yı arayıp biletini teyit ettir.
  • desdinova  (12.03.11 11:53:52) 
amerikada iki eyalet arasında bile vergiler nedeni ile fiyatlar değişiyor. o yüzden aklıma bu geliyor. bence önce türkiye'yi ara sor. (sen türksün dimi desinler diye türkiye diyorum. fransayı ararsan canını sıkarlar bence)


  • ben smyrna  (12.03.11 12:04:54) 
kredi kartıyla ödeyeceksin sonuçta, muhtemelen kredi kartı numaranı girdiğinde türkiye'den olduğunu anlayacaktır.


  • roket adam  (12.03.11 20:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.