Giriş
(4)

Gizli Twitter kuralları

money money money
İlk başlarda çok dikkatimi çekmiyor, üzerinde durmuyordum ama; bir önceki gün yaptığın mention'ı ertesi gün sil gibi bir kural falan mı var? Yoksa bu bir bug falan mı? Veya bu bir kuralsa mantığı nedir? Thanks in advance
İlk başlarda çok dikkatimi çekmiyor, üzerinde durmuyordum ama; bir önceki gün yaptığın mention'ı ertesi gün sil gibi bir kural falan mı var? Yoksa bu bir bug falan mı? Veya bu bir kuralsa mantığı nedir? Thanks in advance
0
money money money
(12.03.11)
yok öyle bir kural ya. mention temizleyenler var işte de neden temizliyorlar bilmiyorum. ilginç bir tayfa onlar da sjkldf

bir client aracılığıyla kullanıyorsan twitter'ı (tweetdeck, hootsuite vs) api yer yer sapıtabiliyor. tüm tweet'leri göstermiyor.
0
dambil
(12.03.11)
gözümü karartıp bi dahaki mention'ı silen kişiye soracağım artık bi mantığı olmalı illa ki ya hu!
0
🌸money money money
(12.03.11)
ya şey olabilir gibime geliyor da sorup öğrenmek lazım sdlfjk

bir blog'a filan twitter feed'leri koyan widget filan eklediyse, orada mention'lar da gözükür. diyelim ki futbol blogu sahibi olsan x kişisi, bir arkadaşıyla da twitter'dan moda muhabbeti yapmış olsun sdkljf blog'ta bunun uzun süreli gözükmemesi için siliyor olabilir.

ama bu en mantıklı açıklama yani. silen tüm insanlar da bu açıklamayı kullanmaya başlamasınlar. telifi dün aldım sdlfjk
0
dambil
(12.03.11)
birisi gelip profiline girince, tek taraflı mesajlar çok anlamsız duruyor 3. kişiler için, o yüzden siliyorlar. istersen kendi profiline gir bak, sırf tek taraflı mesajlar var, saçma duruyor yani.
0
roket adam
(12.03.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.