4gb kotalı 1 mbps internetimi kotasız 1 mbps yapmak istiyorum. şimdi başvursam bu ay döndürülebilir mi?yoksa ay sonunu mu beklemem gerekiyor.
4gb kotalı 1 mbps internetimi kotasız 1 mbps yapmak istiyorum. şimdi başvursam bu ay döndürülebilir mi?
yoksa ay sonunu mu beklemem gerekiyor.
0
Oyle seyler genelde yeni fatura doneminde yapiliyor.
0
bildiğim kadarıyla telefondan olmuyor çünkü imzanız filan gerekiyor. ben gayrettepe telekomdan yaptım aynı gün içinde sınırsız olmuştu. tabi bu 4-5 ay önceydi. belki telefonla da yapıyorlardır artık.
0
samanliktaki zuhtu
(
01.03.08)
Aynısını yapmaya çalıştım geçen gün. Telefondan oluyor fakat eğer kampanya ile açtırdıysanız ADSL aboneliğinizi anında değiştirmeyebiliyorlar. Örneğin biz 2 ay indirimli ödeme tarifesiyle açtırdığımız için o 2 ay geçene kadar dönemiyoruz sınırsız 1 mbps tarifesine.
0
hayır birkaç yıldır aynı tarifedeyim.
0
ben daha bugün telefonda yaptım değişikliği. 24 saat içinde geçer yeni tarifeye dediler. ama değişiklik yaparken babamın ne kadar gizli saklı bilgisi varsa sordular.
0
ben de bir gun yazar olurum belki
(
01.03.08)