[]

tatlı yedikten sonra tuzlu istemek

ne zaman cok tatli bir sey yesem arkasindan tuzlu bir sey yemek istiyorum. mesela az once brownie yedim, cok asiri derecede sekerliydi, su an hayvan gibi tok olmama ragmen tuzlu bir seyler istiyorum boyle cekirdek gibi mesela.
(bunun sonu da kilo almak: tatli, tuzlu, ustune geleneksel olarak yine tatli, sonra yine tuzlu...)

benden baskasina da oluyor mu bu? nedenini bilen var mi?

 
oluyor tabi. sabah, öğle, akşam tatlı-tuzlu krizine girebiliyorum. çok abarttığım zamanlarda meyve yiyorum geçiyo birazcık da olsa.


  • kimbilebilir  (10.03.11 21:14:08) 
aynı dertten muzdaribim.


  • lorenzen  (10.03.11 21:32:12) 
anneme çok olur yemek yenir tatlı yenir sonra turşu suyuyla kapanış yapar bi dene bak ne güzel gidiyor der bide.


  • hıkmıkzık  (10.03.11 22:03:41) 
bunun nedeni vücudun kendini dengelemeye çalışma ihtiyacıdır. tatlıyı fazla kaçırıyor olabilirsiniz veya genel olarak dengesiz besleniyorsunuzdur.


  • ermanen  (10.03.11 22:35:56) 
çok az tatlı tüketirim ve gayet dengeli beslenirim, bana da oluyor. tatlıyı o kadar leziz bulmadığımdan veya fazla tatlı geldiğinden böyle yapıyorum gibi geliyor.


  • tedirginlik hucresi  (11.03.11 02:14:56) 
tatlıyı abarttığım zamanlarda bana da oluyor. tatlıdan sonra peynir yiyorum.


  • bernayben  (11.03.11 10:57:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.