[]

avrupada gezilesi, görülesi ülkeler

"ispanya, italya, almanya, fransa, hollanda ve ingilteredekiler hariç en beğendiğiniz avrupa ülkesi?" diye sordum ekşi ankette lakin pek rağbet görmedi, buraya da başvurayım dedim.
ryanair'in gittiği ülkeler tercihimdir :)

bunlar da ipucu olsun:
avusturya, belçika, çek cumhuriyeti, hırvatistan, irlanda, isveç, isviçre, litvanya, makedonya, polonya, portekiz, romanya, ukrayna, yunanistan...

 
çoğuna gittim ama cevabı tamamen ne aradığına bağlı


  • desdinova  (10.03.11 19:54:26) 
polonya/krakow çek cmhuriyeti/prag ve irlanda :)


  • madyb  (10.03.11 19:57:48) 
ilk görülmesi gereken neresi diye merak ediyorum, elbette istediğime bağlı ama içlerinden birisi daha çok yer kaplamıştır zihnininizde, bir şeyini çok beğenmişsinizdir. o ülkeyi/leri arıyorum :)

özet:vaktim çok, ryanair var yeni şeyler arıyorum :)
  • y e k  (10.03.11 20:00:41) 
Hırvatistan ve Sırbistan beklentileri fazlasıyla aşacaktır.
Keza Belçika şehirleri epey güzel.
Ama soru çok genel. Ne aradığını yazmak daha isabetli olabilir.
Tavsiyem her halükarda interrail'dir.
Bu mevsimde her yer çok soğuk, baharı beklemek makul bir fikir olabilir.
  • turcopolis  (10.03.11 20:01:25) 
Finlandiya. Tampere ye ryannair gidiyor. ordan trenle rovaniemi. ordan bi şekilde az daha kuzey. kuzey ışıkları felan.


  • uctumdageldim  (10.03.11 20:37:51) 
ya yazılanlara bakıyorum da, saçmalık yani
herkes tek gördüğü yerleri yazmış gibi geliyor bana

avusturya mimari açıdan bunların arasındaki en güzel yer, evler binalar inanılmaz. salzburg civarları falan da müthiş.
çek cumhuriyeti deyince akla önce bira geliyor tabi, sokakta 10 yaşına kadar herkes bira içer. prag mükemmel bir şehir ve gezmesi çok zevkli. ayrıca prag'ın dışında karlovy vary var rengârenk pasta renginde evleriyle doğa harikası, atatürk de baya bir kalmış orada.
portekiz'e 3 kere gittim, bu vakitte bu ülkeler arasında bir tek burada baharı görürsün. yemyeşil bir ülke olsa da diğerlerinin yanında biraz sönük kalabilir.
isveç, litvanya, polonya, romanya, irlanda, belçika bu aralar baya soğuktur. zaten hiçbiri bir alex değil.
ukrayna'da zaten yaşıyorum, bildiğin gibi. bilmediğin belki havanın çok soğuk olduğudur. ryanair yok.

tek cevap dersen yine amacına bağlı derim, yeter lan sokarım amacına hadi ama dersen de avusturya derim.

not: çek de olur.
  • desdinova  (10.03.11 22:46:58 ~ 22:47:28) 
formulu yaziyorum: medeniyet, sakin hayat, doga vs ariyorsan ve paran coksa kuzeye (iskandinavya), eglence, yaz doneminde guzel hava deniz vs ariyorsan ve paran azsa cek cumh. hirvatistan, macaristan...


  • perkele  (10.03.11 23:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.